Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2019, 12:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Emmy odmieta oceniť neuveriteľný únik Daredevila z väzenia, ktorý bol natočený na jeden záber

Emmy odmieta oceniť neuveriteľný únik Daredevila z väzenia, ktorý bol natočený na jeden záber
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Doprial by si seriálovým tvorcom ocenenie za vynikajúcu prácu kaskadérskeho tímu?

Len nedávno sme písali o tom, že boli zverejnené návrhy na nominácie cien Emmy. Do prvého hlasovania, o ktorom bude 24. júna (červen) rozhodovať televízna akadémia, sa ako inak zapojilo aj fantasy Game of Thrones, ktoré však v kategórii najlepšieho scenára navrhlo iba jednu epizódu. Viac sa o danej téme dočítaš v tomto článku.

Fanúšikovia Daredevila doposiaľ verili, že v rámci kaskadérskej práce medzi návrhmi nájdu aj Daredevila so svojou výnimočnou, 11-minútovou scénou úteku z väzenia z 3. série. Tá sa však do prvotných návrhov vôbec nedostala. Dôvod? Bola jednoducho príliš dlhá.

Aby mohli tvorcovia predsunúť svoj návrh porote, scéna musí mať maximálne 3 minúty. Nad absentujúcim návrhom sa na Twitteri rozčuľoval aj jeden z mnohých fanúšikov, na ktorého reagoval showrunner Daredevila Erik Olsen a celú vec mu objasnil. Bohužiaľ, pravidlo troch minút nepustí.

Výborný Daredevil si počas troch odvysielaných sérii dokázal udržať konzistentnú kvalitu a vzhľadom na to, že Netflix v minulosti oznámil jeho zrušenie, nás táto nemožnosť ocenenia kaskadérskeho tímu prostredníctvom Emmy pomerne mrzí. 

Odporúčané
Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov 23. decembra 2022, 17:00

Samozrejme, ešte stále tu máme nádej, že Daredevila uvidíme cez blížiacu sa streamovaciu službu s názvom Disney+. Dôvody, prečo si takúto budúcnosť pre Daredevila želáme, nájdeš v nižšie priloženom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia