Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 14:23
Čas čítania 1:10
Jakub Paulík

Novú pixarovku Soul zrežíruje autor Up a Inside Out. Spoločne s prequelom King’s Man dorazia v roku 2020

Novú pixarovku Soul zrežíruje autor Up a Inside Out. Spoločne s prequelom King’s Man dorazia v roku 2020
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Dva dobré dôvody tešiť sa na ďalší rok.

Očakávaný prequel k akčnému Kingsman od 20th Century Fox, o ktorom sme ťa už na Filmkulte informovali, ponesie názov The King’s Man (pôvodne sa mal volať Kingsman: The Great Game) a jeho premiéra bola stanovená na február (únor) 2020.

Ako informoval portál ComingSoon, okrem menovaných noviniek nám štúdio prinieslo taktiež prvý teaser plagát, na ktorom však nevidíme ešte žiadnych hrdinov, ale iba oznámený názov snímky The King’s Man.

Prequel ku Kingsman z roku 1900 má nový názov a spolu s lákavou pixarovkou Soul dorazia v roku 2020
Prequel ku Kingsman z roku 1900 má nový názov a spolu s lákavou pixarovkou Soul dorazia v roku 2020 Zdroj: 20th Century Fox

Dejovo nás prequel zavedie na začiatok 20. storočia a v hlavných rolách uvidíme Harrisa Dickinsona (sci-fi The Darkest Minds), Ralpha Fiennesa (oscarový Schindlerov zoznam), Aarona Taylor-Johnsona (Kick-Ass) či krásku Gemmu Artenton (Prince of Persia: The Sands of Time).

Ďalej môžeme tešiť na Daniela Bruhla (seriál The Alienist), Charlesa Dancea (Tywin Lannister z Game of Thrones), Liama Neesona (Taken, Star Wars I), Djimona Hounsou (Captain Marvel), Stanleyho Tucciho (horor The Silence), Rhysa Ifansa (The Amazing  Spider-Man) a ďalších.

Odporúčané
RECENZIA: The King’s Man RECENZIA: The King’s Man 11. februára 2022, 8:30

Malou zaujímavosťou je aj skutočnosť, že Aaronovi Taylor-Johnsonovi a Djimonovi Hounsou robil osobného trénera rodák zo Slovenska. Jeho rozhovor s našou redakciou si môžeš prečítať po kliknutí na nižšie priložený box.

Okrem nového plagátu a názvu prequelu The King’s Man by sme ti radi dali do pozornosti aj dátum premiéry celovečerného animáku od slávneho štúdia Pixar s názvom Soul. Pravdepodobne by malo ísť o budúcoročný letný hit pre malých aj veľkých, ktorého premiéra je plánovaná na 19. júna (červen) 2020.

Ešte pred Soul by sa mala do kina dostať ďalšia pixarovka s názvom Onward. Jej premiéra bola stanovená na 6. marec (březen) toho istého roku. Príbeh Soul by nás mal zaviesť do ulíc slávneho New Yorku, no postupne by sme sa mali spolu s hlavnými postavami dostať taktiež do vesmíru a odhaliť odpovede na najdôležitejšie otázky, ktoré si kladieme celý život.

Zrejme nás teda bude čakať aj nejaké to morálne ponaučenie. Film režíruje Peter Docter, ktorý sa postaral o hity, ako Inside Out (2015), Up (2009) či Monsters, Inc. (2001).

Domov
Zdieľať
Diskusia