Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie hororu Tiché miesto sa už natáča. Do kín dorazí budúci rok

Pokračovanie hororu Tiché miesto sa už natáča. Do kín dorazí budúci rok
Zdroj: Epic Games
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Gears of War film nebude úplnou adaptáciou videohry

Rod Fergusson, hlava štúdia The Coalition, prezradil, že príbeh chystanej filmovej adaptácie videohry Gears of War bude zasadený v alternatívnej realite a nebude tak vychádzať z ničoho konkrétneho, čo hráči poznajú. Zároveň však dodal, že sa film bude odohrávať na planéte Sera a uvidíme v ňom niekoľko postáv z videohier. Projekt zatiaľ nemá režiséra ani dátum premiéry.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Epic Games

Prvý hraný film o Spider-Manovi mal byť horor

Režisér filmu Texaský masaker motorovou pílou Tobe Hooper mal v 80. rokoch natočiť hororovejšiu verziu Spider-Mana (na štýl Muchy od Davida Cronenberga), v ktorej sa mal Peter Parker následkom radiácie zmeniť na osemnohú hybridnú beštiu. Stan Lee však tvorcov presvedčil, aby to nerobili, a tak Hooper neskôr z projektu vycúval.

Parkera si mal zahrať Tom Cruise, Bob Hoskins jeho mentora Doctora Octopusa a do úlohy tety May bola zvažovaná napríklad Katharine Hepburn. Christopher Lee mal stvárniť nejakého vedca a sám Stan Lee zasa legendárneho šéfa vydavateľstva J. Jonah Jamesona.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Raven Pictures International

Yellowstone sa dočká aj 3. série s novou hereckou posilou

Spoločnosť Paramount Network obnovila seriál Yellowstone aj pre tretiu sériu. V nej sa objaví aj nová postava menom Roarke Carter, ktorú stvárni Josh Holloway (Lost, Mission: Impossible - Ghost Protocol). Carter je popisovaný ako pohľadný a očarujúci manažér s ambicióznymi plánmi v Montane. 2. séria si odbila premiéru 19. júna (červen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: ABC Studios

Horor Tiché miesto 2 sa už oficiálne natáča

Štúdio Paramount Pictures potvrdilo, že pokračovanie hororu A Quiet Place sa už oficiálne natáča. Za réžiou aj scenárom opäť stojí John Krasinski a okrem hercov z jednotky, ako Emily Blunt, Noah Jupe a Millicent Simmonds si zahrajú aj Cillian Murphy či Brian Tyree Henry. Snímka A Quiet Place 2 by sa mala viac zamerať na pôvod monštier a jej premiéra je naplánovaná na 15. mája (květen) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia