Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 0:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Marvel odhalil, aké vystrihnuté a bonusové scény nájdu fanúšikovia na Blu-ray k Avengers: Endgame

Marvel odhalil, aké vystrihnuté a bonusové scény nájdu fanúšikovia na Blu-ray k Avengers: Endgame
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Pláž s Leonardom Dicapriom sa dočká seriálu

Režisér filmu The Beach z roku 2000 Danny Boyle prezradil, že sa pracuje na seriálovej adaptácii. Tú má pod palcom herečka, scenáristka a režisérka Amy Seimetz (Atlanta, The Girlfriend Experience) a príbeh by sa mal odohrávať 20 rokov po udalostiach snímky s Leonardom DiCapriom. No zároveň pôjde o prequel, čo je pomerne mätúce. Boyle už dokonca čítal aj prvé dva scenáre.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

Disney chystá hranú rozprávku pre svoju streamovaciu platformu

Olivia Cooke (Ready Player One) a Lakeith Stanfield (Get Out) by si mali zahrať hlavné úlohy v pripravovanej, zatiaľ nepomenovanej rozprávke. Uvidíme ju na streamovacej platforme Disney+ a príbeh by mal sledovať princa a jeho princeznú na ceste zbaviť sa kúzla, ktoré ju spravilo nudnou. Za scenárom stojí Cat Vasko (kraťas Grrl Scouts) a o réžiu sa postará Susan Johnson (To All the Boys I’ve Loved Before).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Significant Productions/Warner Bros.

The Lincoln Lawyer s Matthewom McConaugheym sa dočká seriálu

David E. Kelley (Big Little Lies, Boston Legal, Ally McBeal) sa stal producentom a scenáristom pripravovaného seriálu The Lincoln Lawyer, ktorý bude vychádzať z rovnomennej knižnej predlohy od Michaela Connellyho. Filmovej adaptácie sme sa dočkali už v roku 2011, kedy si hlavnú úlohu strihol Matthew McConaughey.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Helen Mirren a Ian McKellen sa hrajú na mačku a myš

Štúdio Warner Bros. zverejnilo oficiálny trailer pre thriller The Good Liar. Príbeh sa točí okolo hry na mačku a myš medzi podvodníkom a bohatou vdovou. Ten plánuje zneužiť jej dobré srdce, ale napokon sa ukáže, že stará pani nie je takou, akou sa javí. O réžiu sa postaral Bill Condon (Beauty and the Beast) a zahrajú si Helen Mirren, Ian McKellenRussell Tovey či Jim Carter. Snímka k nám dorazí 14. novembra (listopad) 2019.

Endgame ponúkne na Blu-ray nosičoch množstvo bonusov

Komiksovka Avengers: Endgame dorazí na Blu-ray nosiče 13. augusta (srpen) 2019 a fanúšikovia sa dočkajú aj viacerých bonusov. Uvidia napríklad 6 vystrihnutých scén, 7 rôznych bonusových kapitol či audio komentár v podaní režisérov a scenáristov. Všetky detaily bonusov nájdeš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia