Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 17:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Detektív Daniel Craig vyšetruje hviezdne obsadenú rodinu podozrivých v štýlovej kriminálke od režiséra The Last Jedi

Detektív Daniel Craig vyšetruje hviezdne obsadenú rodinu podozrivých v štýlovej kriminálke od režiséra The Last Jedi
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY KNIVES OUT
Uložiť Uložené

Rian Johnson prichádza s ďalším projektom. Navnadil ťa?

Fanúšikovia sa po premiére Star Wars: The Last Jedi pozerajú na meno režiséra Riana Johnsona naozaj všelijako. Niektorí ho milujú, iní nenávidia, no a ten zvyšok pravdepodobne rozporuplne prijatú Epizódy VIII už vôbec nerieši. Johnsonov ďalší projekt s názvom Knives Out nás však zaujal natoľko, že sa naň jednoducho nemôžeme netešiť (nech už je náš názor na The Last Jedi akýkoľvek).

Odporúčané
Rick Owens a jeho stepujúca plus-size módna prehliadka Rick Owens a jeho stepujúca plus-size módna prehliadka 26. septembra 2013, 22:01

Zaradili sme ho dokonca medzi 50 najočakávanejších filmov tohto roku. Zaujímavé je, že o príbehu toho stále vieme iba veľmi málo. Malo by ísť totiž o akýsi moderný detektívny thriller v klasickom šate, ktorý ale disponuje mimoriadne nabitým hereckým obsadením. Za o čosi múdrejších sa však môžeme považovať od dnešného dňa, kedy sme sa konečne dočkali prvých záberov.

Ako si mohol vidieť v priloženom traileri, snímka nás zavedie na panstvo spisovateľa Harlana Thrombeyho (Christopher Plummer), ktorý za záhadných okolností zomrel tesne po oslave svojich 85. narodenín. Je tak na detektívovi menom Benoit Blanc (Daniel Craig), aby vyšetril Harlanovu výstrednú rodinu, jeho služobníctvo a odhalil príčinu smrti.

Za scenárom aj réžiou stojí už vyššie spomínaný Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi, Looper) a okrem hercov zmienených v predošlom odseku si zahrá napríklad aj Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford či Ana de Armas. Premiéra je u nás naplánovaná na 28. novembra (listopad) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia