Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhá séria The Terror bude plná nevysvetliteľných úmrtí, nadprirodzených javov a hororovej atmosféry

Druhá séria The Terror bude plná nevysvetliteľných úmrtí, nadprirodzených javov a hororovej atmosféry
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Ramake kultovej snímky Jacob’s Ladder sa predstavuje trailerom

Spoločnosť Vertical Entertainment zverejnila oficiálny trailer pre remake hororového thrilleru Jacob's Ladder z roku 1990. Príbeh sa zameria na vojnového veterána Jacoba (Michael Ealy), ktorý po návrate domov stretne svojho brata Isaaca (Jesse Williams). Jacob si však pôvodne myslel, že Isaac zomrel v bitke. Za réžiou stojí David M. Rosenthal (Janie Jones, How It Ends) a premiéra je naplánovaná na 23. augusta (srpen) 2019.

Biografia Silvia Berlusconiho dostáva novú ukážku

Životopisná komediálna dráma Loro od režiséra Paola Sorrentina (The Great Beauty, The Young Pope) dostala celkom nový trailer. Film sa sústredí na talianskeho politika Silvia Berlusconiho, teda bývalého viacnásobného premiéra a zakladateľa strany Forza Italia, ktorý je považovaná za najbohatšieho muža v krajine. U nás si už snímku vidieť mohol, no do mnohých teritórií sa ešte len dostane.

Josh Brolin chce hrať mutanta Cablea aj naďalej

Josh Brolin, ktorý si v pokračovaní Deadpoola zahral postavu Cablea, v nedávnom rozhovore prezradil, že niekoľkokrát kontaktoval štúdio Marvel ohľadom jeho budúcnosti vo svete X-Men v MCU. Žiadne konkrétne odpovede však nedostal. Podľa jeho slov to v Disney ešte stále riešia a jeho budúcnosť v úlohe Cablea tak zatiaľ ostáva neistá.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

2. séria The Terror vnadí ďalším trailerom

Stanica AMC zverejnila nový trailer pre ďalšiu sériu z antológie The Terror. Tá ponesie názov The Terror: Infamy a z polárnej výpravy sa v nej presunieme do Južnej Kalifornie počas druhej svetovej vojny. Príbeh sa bude tentokrát sústrediť na sériu bizarných úmrtí, ktoré prenasledujú japonsko-americkú komunitu v internačných táboroch, kde bolo držaných mnoho zajatcov. Premiéra prvej z celkovo 10 epizód je naplánovaná na 12. augusta (srpen) 2019. Viac sa dozvieš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia