Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vtedy v Hollywoode ukazuje svoje najväčšie herecké hviezdy na lákavých obrázkoch

Vtedy v Hollywoode ukazuje svoje najväčšie herecké hviezdy na lákavých obrázkoch
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Facebook odhalil trailer pre svoj dospelý animák o úsvite civilizácie

Služba Facebook Watch predstavila prvý trailer pre svoj originálny komediálny animák Human Discoveries. Jeho príbeh sa bude odohrávať 10 000 rokov pred súčasnosťou a predstaví nám skupinu priateľov žijúcich na úsvite civilizácie. Svoje hlasy postavám prepožičajú herci, ako Zac Efron, Anna Kendrick, Jillian Bell či Lamorne Morris a premiéra je naplánovaná na 16. júla (červenec) 2019.

Leví kráľ vnadí ďalšou ukážkou

Štúdio Disney odhalilo nový televízny spot pre remake kultového Levieho kráľa. V ňom sa môžeš bližšie pozrieť na postavy Timona a Pumbu. Za réžiou stojí Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book) a snímka k nám dorazí 18. júla (červenec) 2019. Pre viac informácii klikaj sem.

Vychutnaj si prvý pohľad na seriálového Draculu

Tvorcovia Sherlocka Steven Moffat a Mark Gatiss, ktorí momentálne pracujú na trojdielnej minisérii Dracula, zverejnili prvý pohľad na titulnú postavu v podaní Claesa Banga. Vo Veľkej Británii bude seriál premiérovať na stanici BBC One, o zvyšok sveta sa postará Netflix. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, no ak sa chceš o projekte dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

Raňajky
Raňajky Zdroj: BBC
Raňajky
Raňajky Zdroj: BBC

Rami Malek bude v Bondovi veľmi odlišným záporákom

Rami Malek, ktorý si zahrá v nadchádzajúcej bondovke, prezradil, že keď rokoval ohľadom úlohy záporáka, mal niekoľko podmienok. Nechcel byť záporákom iba kvôli svojmu pôvodu a odmietal, aby bola jeho postava identifikovaná aktom terorizmu, odrážajúcim ideológiu alebo náboženstvo. Premiéra filmu je naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020 a viac sa o ňom dozvieš tu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: USA Network

Vtedy v Hollywoode sa pripomína hromadou obrázkov

Štúdio Sony Pictures vypustilo 14 nových fotiek z blížiacej sa tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood. Okrem samotného režiséra na nich nájdeš aj viacero hviezd nabitého obsadenia. Snímka u nás premiéruje 15. augusta (srpen) 2019. Tu sa o nej dozvieš všetko podstatné.

Domov
Zdieľať
Diskusia