Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spoločný film Shazama a Black Adama neuvidíme minimálne pár ďalších rokov

Spoločný film Shazama a Black Adama neuvidíme minimálne pár ďalších rokov
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Čo chystá režisér Prekliateho dedičstva a Midsommar?

Režisér Ari Aster (Hereditary, Midsommar) prezradil, akými témami by sa chcel zaoberať vo svojich ďalších projektoch. Jeho nasledujúcim filmom by teda mohla byť buď divná hrôzostrašná komédia, alebo akási veľká a chorá domáca melodráma. Rozhodne sa chce ale aj naďalej venovať hororom.

Raňajky
Raňajky Zdroj: A24

Gemma Arterton a Elizabeth Debicki sa do seba zamilujú v skutočnom príbehu

Spoločnosť IFC Films zverejnila oficiálny trailer pre životopisnú drámu Vita & Virginia. Tá sa bude odohrávať v bohémskej anglickej spoločnosti 20. rokov minulého storočia a vyrozpráva skutočný príbeh milostnej aféry dvoch známych spisovateliek, Vity Sackville-West (Gemma Arterton) a Virginie Woolf (Elizabeth Debicki). Za réžiou stojí Chanya Button (Burn Burn Burn) a premiéra v Anglicku prebehla 5. júla (červenec) 2019.

Rob Zombie láka na záver svojej trilógie novým trailerom

Spoločnosti Lionsgate a Saban Films zverejnili prvú plnohodnotnú ukážku z hororu 3 From Hell, ktorý bude pokračovaním snímok House of 1000 Corpses a The Devil’s Rejects. Vo filme sa vráti rodinka šialencov, ktorá bola na konci druhého filmu zastrelená iba zdanlivo. Všetci nakoniec prežili a skončili v nemocnici. O scenár spoločne s réžiou sa postaral Rob Zombie (Halloween z roku 2007 a jeho pokračovanie z roku 2009) a americká premiéra je naplánovaná na 16. septembra (září) 2019.

Crossover Shazama a Black Adama tak skoro neuvidíme

Predstaviteľ Shazama Zachary Levi prezradil, že crossoveru Shazama s Black Adamom sa tak skoro nedočkáme. Black Adam najprv dostane svoj vlastný film, takže až potom by o tom mohli začať uvažovať. Levi si myslí, že by sa mali stretnúť napríklad v treťom Shazamovi, ak vôbec vznikne. Black Adam je totiž Shazamov úhlavný nepriateľ, takže ak by k spoločnému filmu došlo, musí ísť o finálny súboj. A to by bolo podľa Leviho v druhom Shazamovi príliš skoro.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia