Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Prežije Rami Malek a jeho Elliot finále seriálu Mr. Robot? V prvých záberoch 4. série ho sužujú výčitky svedomia

Prežije Rami Malek a jeho Elliot finále seriálu Mr. Robot? V prvých záberoch 4. série ho sužujú výčitky svedomia
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Lakeith Stanfield sa stane slávnym kuchárom

Herec Lakeith Stanfield (Sorry to Bother You, Get Out) si zahrá hlavnú úlohu v pripravovanom filme Notes From a Young Black Chef od štúdia A24. Ten bude vychádzať z memoárov šéfkuchára menom Kwame Onwuachi a pozrieme sa na jeho príbeh od vyrastania v Bronxe až po otvorenie reštaurácie vo Washingtone. O scenár sa postará Randy McKinnon (Chambers). Projekt zatiaľ nemá žiadneho režiséra.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures

Na Apple TV+ uvidíme hviezdne obsadenú drámu 

Server The Wrap prišiel s informáciou, že pripravovanú drámu The Banker, v ktorej si zahrajú napríklad Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Nicholas Hoult či Nia Long, uzrie svetlo sveta vďaka spoločnosti Apple a jej platforme Apple TV+. Snímka vychádza zo skutočného príbehu dvoch afroamerických podnikateľov, ktorí sa počas 50. rokov minulého storočia pokúšali obísť rasové obmedzenia a najali bieleho muža ako tvár ich firmy. Réžie a scenára sa ujal George Nolfi (The Adjustment Bureau).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Hans Zimmer odmietol Nolana kvôli Dune

Nolanov tradičný kolaborant Hans Zimmer prezradil, že odmietol jeho novinku Tenet kvôli práci na hudbe pre filmovú adaptáciu Duny od Denisa Villeneuva. Zimmer je veľkým fanúšikom knižnej predlohy, a preto bola jeho voľba jasná. Christopher Nolan však jeho rozhodnutie chápe. Nolan a Villeneuve svoje projekty momentálne natáčajú. Viac sa o nich dozvieš tu a tu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Eagle Rock Entertainment

Hororová stop-motion komédia Wendell and Wild by mohla doraziť už budúci rok

Podľa herca Keegan-Michaela Keya by sa hororová stop-motion komédia Wendell and Wild, ktorú chystá spoločne s Jordanom Peelom, mohla dostať do kín buď koncom roku 2020, alebo začiatkom 2021. Obaja momntálne pracujú na scenári s Henrym Selickom (The Nightmare Before Christmas), ktorý sa chopí aj réžie.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

4. séria Mr. Robot sa predstavuje v debutovej ukážke 

Spoločnosť USA Network zverejnila prvé zábery zo štvrtej a zároveň poslednej série Mr. Robot. Tie sa sústredia najmä na postavu Elliota Aldersona (Rami Malek) a veľa nám toho nepovedia, no dávajú nám jasne najavo, že to aj tentokrát bude poriadne intenzívna jazda.

Príbeh sa bude odohrávať počas Vianoc a okrem Maleka si zahrajú aj Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallström, Grace Gummer, Michael Cristofer či BD Wong. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia