Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 15:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Thanos mal v Endgame pôvodne cestovať časom, odťať hlavu mladšiemu Captainovi America a strašiť ňou toho z roku 2023

Thanos mal v Endgame pôvodne cestovať časom, odťať hlavu mladšiemu Captainovi America a strašiť ňou toho z roku 2023
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Tak toto mohlo byť oveľa zaujímavejšie.

Režiséri a scenáristi na Comic-Cone prezradili o Avengers: Endgame mnohé detaily vrátane storyboardov a pôvodných konceptov. Viac si o tom povieme vo väčšom článku, no jedna informácia odtiaľ skutočná vyniká. V rozhovore s Entertainment Weekly bratia Russovci prezradili, že dlhú dobu chceli, aby Thanos z roku 2014 po zostrojení času stroja cestoval do minulosti, kde by zmasakroval všetkých Avengerov. Nakoniec by portálom prišiel späť do roku 2023, kde by pred Capa hodil hlavu jeho mladšieho ja. 


Hotový bol k tomu aj scenár, no režiséri sa nakoniec nedokázali po tejto scéne dostatočne dobre preniesť do 3. aktu, a tak ho zmenili. Na otázku, či by to nebolo príliš drsné aj na samotného Thanosa, odpovedal jednoznačne: „Thanos je tvrdý chlapík.“

Thanos mal prísť k Avengerom a povedať im: „Zabil som vás, všetkých... čo s tým spravíte?“

Scenáristi ale ďalej rozprávajú o tom, že by nebolo správne zachádzať do príliš veľa časových kontinuít a paralelných vesmírov. Mohlo by to uškodiť emocionálnemu spojeniu diváka s postavami. Všetci by sme ale nejakú podobnú scénu uvítali, že? Akurát by bola nejaká časová linka absolútne bez svojich záchrancov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia