Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

George Miller má plán pre 3 pokračovania Mad Max: Fury Road. Jeho spor s Warner Bros. sa chýli ku koncu

George Miller má plán pre 3 pokračovania Mad Max: Fury Road. Jeho spor s Warner Bros. sa chýli ku koncu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Karl Urban bojuje proti zlým superhrdinom v krvavom seriáli

Spoločnosť Amazon zverejnila finálny trailer pre blížiaci sa komiksový seriál The Boys. V ňom sa Karl Urban so svojím tímom postaví proti skupine zlých superhrdinov, ktorí rabujú, ubližujú a masakrujú nevinných ľudí. K hlavným tvorcom patrí aj Seth Rogen a okrem Urbana si zahrá tiež Simon Pegg, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon či Anthony Starr. Premiéra je naplánovaná na 26. júla (červenec) 2019.

Iko Uwais je v seriáli od Netflixu mystickým majstrom bojových umení

Netflix vypustil oficiálnu ukážku zo svojho akčného krimi seriálu Wu Assassins. Hlavným hrdinom bude Kai Jin (Iko Uwais - The Raid, The Raid 2), ctižiadostivý kuchár, ktorý sa stane najnovším a zároveň posledným Wu Assassinom, vybraným k zhromaždeniu síl starodávnej triády a obnoveniu rovnováhy. Všetkých 10 epizód bude sprístupnených už 8. augusta (srpen) 2019.

Zemo sa odhaľuje na prvých fotkách zo seriálu s Falconom a Buckym

Herec Daniel Brühl sa na Instagrame podelil o nové fotky postavy Barona Zema, ktorú si po Civil War zopakuje aj v seriáli The Falcon and the Winter Soldier na streamovacej platforme Disney+. Pre viac informácií o tomto projekte klikaj sem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

„Longing, Rusted, Seventeen, Daybreak, Furnace, Nine, Benign, Homecoming, One, Freight Car.“ Zemo is getting ready #SDCC @comic_con @marvel @marvelstudios

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Brühl (@thedanielbruhl),

Režisér Mad Maxa by sa mohol čoskoro vrátiť k pokračovaniam

Režisér George Miller (všetky Mad Max filmy) prezradil, že sa spor so štúdiom Warner Bros. už chýli ku koncu a všetko by sa vraj malo medzi oboma stranami úspešne vyjasniť. To logicky otvára dvere dvom chystaným pokračovaniam pecky Fury Road, ktoré by mal Miller nakoniec predsa len natočiť. Okrem toho chystá aj samostatný spin-off s Furiosou v podaní Charlize Theron. Snáď sa teda dočkáme všetkých menovaných projektov.

Will Smith si v akčnom sci-fi Gemini Man zahral obe verzie svojej postavy
Will Smith si v akčnom sci-fi Gemini Man zahral obe verzie svojej postavy Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia