Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2019, 14:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

10 minút vystrihnutých scén z Avengers: Endgame ukazujú, ako Tony oholil Rocketa, záchranára Hulka či poklonu Stanovi Leemu

10 minút vystrihnutých scén z Avengers: Endgame ukazujú, ako Tony oholil Rocketa, záchranára Hulka či poklonu Stanovi Leemu
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Takmer 10 minút vystrihnutých scén poteší každého fanúšika Endgame.

Tvorcovia Avengers: Endgame nám sľubovali, že pár vystrihnutých scén sa predsa len nájde. Natočili všetko, čo potrebovali a viac ako 95% z toho aj využili. Na digitálnych a fyzických nosičoch sme sa teda mali dočkať 6 vystrihnutých scén, bonusov s režisérmi a tvorcami a taktiež pocty Stanovi Leemu a jeho cameám.

Digitálne nosiče sú už v predaji, a tak sa na postupne všetko začína dostávať na internet. už teraz máme na youtube viac ako 9 minút z doteraz nevidených záberov. Hoci v prípade Hulkovej scény a Leeovej pocty hovoríme o camripe z videa, zvyšok vystrihnutých scén je už v o čosi lepšej kvalite (aj keď stále veľmi nedostatočnej). 

Odporúčané
Uletené vianočné adidas Crazy 8 Uletené vianočné adidas Crazy 8 18. decembra 2013, 13:04

Nakoniec je tých scén 7. Máme tu krátky rozhovor Tonyho s Pepper, ďalšiu výmenu slov medzi Tonym a jeho otcom, Tonyho, ktorému dôjde trpezlivosť s Rocketom, Hulka v úlohe záchranára tesne pred stretnutím s bývalými kolegami, Thora v Asgarde, uctenie si Tonyho obety (ktoré sme videli ako prvú vystrihnutú scénu) a nakoniec tu máme Rhodeyho, ktorý si doberá Capa. Veľká škoda, že scéna skončilo v tomto momente. Celkom by nás zaujímala odpoveď na otázku, prečo Steve tesne pred nárazom do ľadu z lietadla nevyskočil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia