Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 0:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V Hobbs & Shaw si diváci užili dve nečakané cameá známych hercov. O koho išlo a aká je ich budúcnosť?

V Hobbs & Shaw si diváci užili dve nečakané cameá známych hercov. O koho išlo a aká je ich budúcnosť?
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Páčili sa ti tieto herecké prekvapenia?

Článok vyzrádza cameá z filmu Hobbs & Shaw!

Očakávaný spin-off série Rýchlo a zbesilo, ktorý sa sústredí na postavy Lukea Hobbsa (Dwayne Johnson) a Deckarda Shawa (Jason Statham), je už od minulého týždňa aj v našich kinách. No a pokiaľ si túto snímku už mal možnosť vidieť, tak určite vieš, že tvorcovia si okrem šialenej akcie pripravili pre divákov aj dve prekvapenia v podobe nečakaných cameo úloh. A keďže sa budeme v článku venovať práve im, odporúčame ti čítať ďalšie riadky iba na vlastnú zodpovednosť.

Odporúčané
Beyoncé a Drake v nábožensky ladenom klipe Mine Beyoncé a Drake v nábožensky ladenom klipe Mine 18. decembra 2013, 21:27

Začnime teda tým, kto sa na plátne objavil ako prvý, a teda Ryanom Reynoldsom. Ten stvárnil agenta CIA menom Locke, ktorý má spoločnú históriu s Hobbsom. Vidieť sme ho mohli v reštaurácii s Hobbsom a jeho dcérou, kde práve Locke informoval svojho známeho o jeho novej misii. Reynolds sa neskôr ukázal vo filme ešte niekoľkokrát, vrátane potitulkovej scény.

Režisér David Leitch už s Ryanom pracoval na pokračovaní Deadpoola, a tak jeho cameo v snímke o Hobbsovi a Shawaovi dáva zmysel, pričom išlo o akési poďakovanie. Navyše, ak si ešte spomínaš na zábavnú postavu nemutanta Petera z Deadpoola 2 (Rob Delaney), tak ťa určite poteší, že aj on si v Leitchovej novinke strihol menšiu úlohu. Vidieť si ho mohol ako agenta Loeba, Lockeovho kolegu. Režisér dokonca nevylúčil ich návrat v prípadných pokračovaniach.

Odporúčané
How To Train Your Dragon 2 s okúzlujúcim prvým trailerom! How To Train Your Dragon 2 s okúzlujúcim prvým trailerom! 19. decembra 2013, 12:33

A rozhodne by bol za aj scenárista Chris Morgan. Ten v nedávnom rozhovore pre ComingSoon uviedol, že by do príbehu nikdy nepriniesol postavu, ktorú by nemal záujem preskúmať o čosi podrobnejšie. Aj preto by sa Lockeovi a Loebovi rád venoval aj naďalej, ak by to bolo možné. No a potom tu máme ešte to druhé prekvapenie, ktorým nie je nik iný, než komik Kevin Hart.

Ten si v Hobbsovi a Shawovi zahral Dinkleyho, leteckého maršala, ktorý sa hlavným postavám prihovoril počas ich tajného letu do zahraničia. Prezradil im, že je leteckým veteránom s veľmi užitočnými kontaktmi a zdrojmi. No a podobne, ako v prípade Reynoldsa s Delaneym, aj Kevina Harta by tvorcovia veľmi radi videli v ďalších dieloch. Je teda iba na divákoch, aby svojou návštevnosťou v kinách dali tvorcom najavo, že majú záujem aj o pokračovanie.

Otázne je, či v dvojke skutočne uvidíme Keanu Reevesa a Jasona Momou. Cameo prvého bolo naznačované dlho, až ho vyvrátil sám Dwayne. Zároveň však poznamenal, že by s ním v  budúcnosti rád spolupracoval. Čo sa Momou týka, tak ten by sa v druhom diele mal skutočne objaviť. Chceli ho už teraz, no nemal čas na natáčanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia