Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 12:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Horor Nočné mory z temnôt ťa vydesí svojimi démonmi a nechutnými scénami

Horor Nočné mory z temnôt ťa vydesí svojimi démonmi a nechutnými scénami
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímku Scary Stories to Tell in the Dark si môžeš od dnes vychutnať aj v našich kinách.

Filmovú adaptáciu známej knižnej série Scary Stories to Tell in the Dark mal pôvodne režírovať Guillermo del Toro, nakoniec ale pri projekte ostal iba ako spoluscenárista a producent. A keďže táto hororová novinka konečne vstupuje do kín, štúdio Lionsgate zverejnilo ešte niekoľko krátkych videí, ktoré by mali divákov presvedčiť, aby na snímku zašli.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na partiu tínedžerov, ktorá nájde v opustenom dome na konci mesta tajomnú a starobylú knihu plnú desivých príbehov. Tú tam zanechalo dievča s hrozivým tajomstvom predtým, než bez stopy zmizlo. Kniha dokáže prečítať najväčšie nočný mory toho, kto s ňou príde do styku, vytvorí z nich príbeh a začne ho rozprávať v skutočnom živote. Tínedžeri tak veľmi skoro zistia, že túto knihu nemali nikdy otvárať.

Za réžiou stojí André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe, The Troll Hunter), na scenári sa podieľal aj oscarový Guillermo del Toro a z hercov sa ukáže napríklad Zoe Colletti, Austin Abrams, Gabriel Rush, Michael Garza, Austin Zajur, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint či Natalie Ganzhorn. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na dnes, a teda 8. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia