Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 23:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Premiéra thrilleru The Hunt o lovení ľudí bola zrušená kvôli nedávnym streľbám v Amerike a prezidentovi Trumpovi

Premiéra thrilleru The Hunt o lovení ľudí bola zrušená kvôli nedávnym streľbám v Amerike a prezidentovi Trumpovi
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Nicolas Cage bude bojovať s mimozemskou mutáciou

Svetlo sveta uzrel prvý oficiálny obrázok z chystanej adaptácie Color Out of Space od autora H. P. Lovecrafta. Príbeh sa sústredí na rodinu farmárov, ktorej na dvore pristane meteorit. Jeho mimozemská sila následne nakazí pôdu aj vlastnosti časopriestoru, pričom po dotyku s ňou zmutuje všetko živé. Za scenárom aj réžiou stojí Richard Stanley (Hardware, The Island of Dr. Moreau) a hlavnú úlohu si strihne Nicolas Cage.

Raňajky utorok
Raňajky utorok Zdroj: XYZ Films

Nový horor Guillerma del Tora bude mať dvojitý R-kový rating

Režisér Guillermo del Toro (Hellboy, The Shape of Water) prezradil, že jeho horor Nightmare Alley nebude obsahovať žiadne nadprirodzené prvky, ale pôjde o priamy a veľmi temný príbeh. Del Toro tiež dodal, že sa máme tešiť na dvojitý R-kový rating. Vo filme si zahrajú Bradley CooperCate BlanchettToni ColletteRichard JenkinsRon PerlmanWillem DafoeRooney Mara či Michael Shannon a štart natáčania má byť zahájený niekedy na začiatku roka 2020. Viac sa dozvieš tu.

Raňajky utorok
Raňajky utorok Zdroj: Fox Searchlight Pictures

3. séria The Deuce sa predstavuje čerstvou ukážkou

Stanica HBO zverejnila nový teaser pre 3. a zároveň poslednú sériu populárneho The Deuce. V nej sa okrem ďalšieho rozmachu pornopriemyslu tentokrát pozrieme aj na čaro VHS. Hlavné úlohy si opäť zopakujú James Franco a Maggie Gyllenhaal, pričom premiéra prvej epizódy je naplánovaná na 9. septembra (září) 2019.

Štúdio Universal zrušilo premiéru hororového thrilleru The Hunt

Universal Pictures oficiálne zrušilo distribúciu hororového thrilleru The Hunt, za ktorým stojí aj štúdio Blumhouse (Split, Get Out). Stalo sa tak kvôli nedávnym streľbám v El Pase a Kalifornii, ktoré majú na svedomí viac než 30 životov. Určite však prispel aj prezident Donald Trump a jeho obvinenia na adresu Hollywoodu za rasizmus a snahu rozdeľovať Ameriku.

Príbeh filmu The Hunt sa totiž sústredí na elitu, ktorá sa stretáva v odľahlom dome, aby usporiadala hon na unesených ľudí. Americká premiéra bola pôvodne naplánovaná na 27. septembra (září) 2019. Filmu sa zrejme dočkáme neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia