Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 0:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Felicity Jones a Eddie Redmayne sa vydávajú na let balónom s cieľom doletieť vyššie, než ktokoľvek predtým

Felicity Jones a Eddie Redmayne sa vydávajú na let balónom s cieľom doletieť vyššie, než ktokoľvek predtým
Zdroj: Amazon Studios
FILMY A SERIÁLY THE TWO POPES
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Režisér hororov It a It 2 by sa nebránil tretiemu filmu

Režisér Andy Muschietti, ktorý stojí za horormi It a It: Chapter Two, naznačil, že by sa nebránil ďalšiemu filmu z tohto sveta. V knihe sa podľa jeho slov nachádza množstvo mytológie (najmä okolo klauna Pennywisea), čo vždy ponúka príležitosť na preskúmanie. Či sa tretieho filmu nakoniec dočkáme alebo nie, bude dozaista závisieť aj od celosvetových tržieb druhej časti, ktorá vstúpi do našich kín už 5. septembra (září) 2019. Pre viac informácií o snímke klikaj sem.

2. série Disenchantment sa predstavila krátkou ukážkou

Netflix vypustil nový teaser pre druhú sériu animovanej komédie Disenchantment. Tá príbehovo začne presne tam, kde prvá skončila, a to tragickou smrťou Elfa. Princezná Bean si však uvedomí, že môže svojho priateľa kontaktovať istými nekonvenčnými metódami. Svoje hlasy postavám prepožičajú herci, ako Abbi Jacobson, Nat Faxon či Eric Andre, no a všetky epizódy 2. série budú sprístupnené 20. septembra (září) 2019.

Anthony Hopkins a Jonathan Pryce si na Netflixe zahrajú pápežov

Známy streamovací gigant sa pochválil aj trailerom pre drámu The Two Popes s Anthonym Hopkinsom a Jonathanom Pryceom v hlavných úlohách. Snímka bude vychádzať zo skutočných udalostí, pričom sa zameria na odchod pápeža Benedikta a nástup kardinála Bergoglia. Za réžiou stojí Fernando Meirelles (City of God), o scenár sa postaral Anthony McCarten (Darkest Hour) a premiéra na Netflixe je naplánovaná na 20. decembra (prosinec) 2019.

Felicity Jones a Eddie Redmayne sa vydávajú na let balónom

Štúdio Amazon zverejnilo oficiálnu ukážku z dobrodružného biografického filmu The Aeronauts. Príbeh sa bude sústrediť na pilotku balóna Ameliu Wren (Felicity Jones) a meteorológa Jamesa Glaishera (Eddie Redmayne), ktorí sa spolu v roku 1862 vydali na cestu rozšíriť ľudské poznanie a vyletieť vyššie, než ktokoľvek predtým. Scenár aj réžiu mal pod palcom Tom Harper (Peaky Blinders, Misfits) a premiéry na Prime Video sa dočkáme 20. decembra (prosinec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia