Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 8:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tvorca Simpsonovcov sa v nových epizódach Disenchantment spolieha na opité princezné, vraždenie elfov a vyjednávanie so satanom

Tvorca Simpsonovcov sa v nových epizódach Disenchantment spolieha na opité princezné, vraždenie elfov a vyjednávanie so satanom
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DISENCHANTMENT
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžeš na starú známku trojku, no s malým rozdielom. Elf Elfo zomrel.

Tvorca skvelej Futuramy a Simpsonovcov Matt Groening nám už tento mesiac prinesie druhú polovicu debutovej série animovaného Disenchantment. V našej recenzii sme síce zo seriálu neboli úplne nadšení, no projekt si svojich fanúšikov našiel, čo koniec koncov dosvedčili čitatelia Filmkultu aj v ankete (pozri na koniec článku).

V nových epizódach sa opäť ponoríme do kráľovstva Dreamland, kde vládne rebelka a alkoholička Bean. Hlavná hrdinka v traileri zisťuje, že jej priateľ Elfo je po smrti, a preto sa spolu s démonom menom Luci vydávajú na jeho záchranu.

K tomu však musia cestovať až do samotného pekla. Celé kráľovstvo sa mimochodom zmenilo v kameň, a tak sa zo života princeznej Bean stáva jedna veľká nočná mora.

Ak si bol spokojný s prvou polovicou úvodnej série, nové časti by ťa zrejme nemali vôbec sklamať. V nich sa síce vydáme do odlišného prostredia, ale kľúčové postavy, ich humor a poňatie projektu zostáva rovnaké. Hlasy postavám opäť prepožičali Abbi Jacobson (Bean), Nat Faxon (Elfo) a Eric Andre (Luci).

Odporúčané
Disenchantment sa na Netflix vráti so svojou 2. sériou už tento rok. Koľko bude mať epizód? Disenchantment sa na Netflix vráti so svojou 2. sériou už tento rok. Koľko bude mať epizód? 18. mája 2019, 0:25

Okrem nich započuješ ďalej hercov a herečky, ako John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding či Lucy Montgomery. Na druhú polovicu prvej série sa môžeš tešiť od 20. septembra (září) 2019. Viac sa o seriáli dočítaš tu.

Alkoholička Bean sa v pekle zoznamuje so satanom. 2. časť prvej série Disenchantment bude démonická
Alkoholička Bean sa v pekle zoznamuje so satanom. 2. časť prvej série Disenchantment bude démonická Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia