Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 17:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mocný Zaklínač bojuje v akčnom traileri s nebezpečnými monštrami. Netflix odhalil dátum premiéry

Mocný Zaklínač bojuje v akčnom traileri s nebezpečnými monštrami. Netflix odhalil dátum premiéry
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Tak čo, už odpočítavaš dni?

Ešte 11. septembra publikoval holandský Netflix na svojom Twitteri správu, kde odhalil niekoľko seriálových premiér. Medzi nimi sme našli aj mimoriadne očakávanú adaptáciu Witchera alias Zaklínača.

Administrátor však daný príspevok zmazal, no mnohí nadšenci si stihli všimnúť, že premiéra seriálu s charizmatickým Henrym Cavillom a jeho Geraltom je plánovaná na 17. december tohto roku. Čerstvý trailer ale ukazuje, že Zaklínač bude na Netflixe dostupný o tri dni neskôr, a teda 20. decembra.

Potešujúcou správou pre divákov, ktorí radi sledujú filmy a seriály s dabingom, je taktiež informácia, že sa Zaklínača dočkáme aj v českom znení. Osobne ale v redakcii určite uprednostníme hlasy pôvodných hercov.

Ak patríš medzi čitateľov knižnej predlohy, určite ti neušlo, že sme v minulom traileri mohli pozorovať Geralta bojujúceho so Strygou. Okrem toho si mohol vidieť aj Yennefer či Istredda z poviedky A Shard of Ice. Viac detailov nájdeš v rozbore k predošlej upútavke. Všetky ostatné informácie o seriáli sú umiestnené v tomto vlákne.

Odporúčané
Okrem Geralta uvidíme v 1. sérii Zaklínača množstvo knižných postáv. Zoznám sa s Yen, Ciri, Vilgefortzom a trpaslíkmi Okrem Geralta uvidíme v 1. sérii Zaklínača množstvo knižných postáv. Zoznám sa s Yen, Ciri, Vilgefortzom a trpaslíkmi 20. júla 2019, 15:19
Domov
Zdieľať
Diskusia