Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Brie Larson a šéf Marvelu by radi natočili tímovku so ženskými superhrdinkami bez mužov

Brie Larson a šéf Marvelu by radi natočili tímovku so ženskými superhrdinkami bez mužov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scéna spojenia ženských síl z konca Endgame nebola možno poslednou.

V dnešných raňajkách ťa čaká rovno osem noviniek zo sveta filmov a seriálov. Tak sa do nich poďme spoločne pustiť.

Marvelovka bez mužov

Brie Larson v rozhovore pre Variety prezradila, že sa možno raz dočkáme marvelovky, kde budú hlavnými hrdinkami iba ženy. „Pokiaľ by dostatok divákov prejavilo svoj záujem, mohlo by k tomu dôjsť,“ tvrdí Larson. Túto myšlienku má podporovať dokonca aj samotný Kevin Feige.

Príbeh Clerks 3 je inšpirovaný infarktom režiséra

Kevin Smith pre The Wrap prezradil, že dej pokračovania kultového Clerks je inšpirovaný tým, že dostal infarkt. Postava Randala (Jeff Anderson) si totiž po infarkte v nemocnici uvedomí, že by spoločne s Dantem (Brian O’Halloran) mali natočiť film. Zdá sa tak, že Clerks 3 predsa len niekedy vznikne.

ranajky
ranajky Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer

Dojímavý trailer k Weathering With You

Tvorca skvelého animáku Kimi no na wa. (Your Name.), Makoto Šinkai, si pre nás pripravil ďalší film, ktorý z traileru pôsobí priam úchvatne. Jeho tvorba aj tentokrát potvrdila, že dokáže veľmi účinným spôsobom aj prostredníctvom krátkej upútavky opantať srdce diváka. Viac sa o snímke dočítaš tu. Japonskú premiéru si film odbil v lete tohto roku. Najbližšie ho uvidia diváci na španielskom Sitges Film Festival už 12. októbra (říjen) 2019.

VFX omladzovanie v Irishmanovi sa podľa režiséra vydarilo

Marin Scorsese bol s VFX omladzovaním hercov v The Irishman skutočne spokojný. Nechal sa dokonca počuť, že táto forma nakoniec pošle klasické make-upové úpravy do starého železa.

Predstaviteľ Jesseho Pinkmana v seriáli od Apple TV+

Apple TV+ postupne odhaľuje ďalšie a ďalšie seriálové projekty. Novinka s Aaronom Paulom z Breaking Bad s názvom Truth Be Told by ťa mohla zaujať. Vychutnaj si prvý trailer.

Kriminálna dráma Training Day bude mať prequel

Denzel Washington v roku 2001 zahviezdil v kriminálke Training Day, tým ale príbeh z tohto univerza zjavne nekončí. Podľa nových informácií by sa mal o prequel k snímke zo scenáristického postu postarať Nick Yarborough. Zdroje Collideru tvrdia, že sa časovo film posunie o 10 rokov pred udalosti Training Day.

Alfonso Cuarón bude natáčať pre Apple TV+

Talentovaný režisér, ktorého dráma od Netflixu získala Oscara, do Apple TV+ určite prinesie závan kvalitných filmov či seriálov. Podľa informácií The Hollywood Reporter mal nadaný tvorca podpísať zmluvu na bližšie neurčené projekty.

Hororový akčňák Maniac Cop ako seriál od HBO

Drsný Maniac Cop (1988) sa dočká svojho rebootu. Ako informuje Deadline, tentokrát by však nemalo ísť o filmovú verziu, ale o seriál. Zombie policajt túžiaci po pomste v modernom prevedení znie pomerne zvláštne, ale radi sa necháme prekvapiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia