Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 5:00
Čas čítania 1:56
Jakub Paulík

Seriálový Hawkeye bude Disney stáť neuveriteľných 200 miliónov dolárov

Seriálový Hawkeye bude Disney stáť neuveriteľných 200 miliónov dolárov
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Myšiak sa skutočne buchol po peňaženke.

Dnešné Raňajky s Filmkultom budú o niečo dlhšie ako obvykle. Pripravili sme si totiž pre teba rovno osem krátkych noviniek. 

Animovaný film The Addams Family hlási pokračovanie

Portál Deadline informoval o tom, že spoločnosť MGM pracuje na druhej časti animovaného The Addams Family. Premiéra je aktuálne plánovaná na 22. október 2021.

Nový trailer k Lady a Trumpovi

Pripravovaná hraná verzia originálneho animáku od Disney prichádza s novým trailerom. Lady and the Tramp bude na streamovacej platforme Disney+ dostupný od 12. novembra tohto roku.

Kevin Feige dostal povýšenie

Prezident Marvel Studios Kevin Feige bol povýšený na pozíciu s názvom Chief Creative Officer. Na danom poste bude zodpovedať nielen za MCU filmy, ale za celú tvorbu Marvelu naprieč všetkými médiami, vrátane televízie. Všetky budúce seriály a príbehy zo sveta Marvelu tak bude musieť odobriť áno. Podľa všetkého ich ale bude rovno plánovať do jedného uceleného celku. 

Ryan Reynolds a John Krasinski spájajú sily

Podľa informácií The Hollywood Reporter si John Krasinski (Quiet Place) a Ryan Reynolds (Deadpool) zahrajú vo fantasy komédii Imaginary Friends. V príbehu budeme sledovať hrdinu (Reynoldsa), ktorý dokáže vidieť imaginárnych priateľov ostatných ľudí.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Hawkeye

Disney do originálnej tvorby svojich seriálov údajne investovalo miliardu dolárov. Rovných 200 miliónov mal obdržať rozpočet seriálového Hawkeyho, píše Collider. Jedna epizóda Hawkeyho, The Falcon and the Winter Soldier a WandaVision bude stáť zhruba 25 miliónov dolárov. Pôjde teda o nesmierne ambiciózne a dá sa povedať, že aj blockbusterové projekty. Žiadne seriály nemali doteraz tak vysoký budget. Pre porovnanie, každá jedna epizóda poslednej série Game of Thrones stála HBO 15 miliónov dolárov.

Režisér Čarodejnice a The Lighthouse chystá film o pomstychtivých Vikingoch

Alexander Skarsgård si v seriáli True Blood zahral upíra, ktorý bol pôvodom Viking, a medzi fiktívných Vikingov môžeme radiť aj jeho brata Gustafa zo seriálu Vikingovia. Alexander a ďalší z jeho bratov Bill (It) aktuálne rokujú o miesto v snímke Roberta Eggersa (The Witch) s názvom The Northman, kde by mali stvárniť práve vikinských bojovníkov. Okrem toho by sa k filmovému obsadeniu mohol pridať aj skúsený Willem Dafoe (bude hrať v Eggersovom The Lighthouse), Anya Taylor-Joy (Eggersov horor The Witch) či Nicole Kidman (Mouling Rouge),

 The Rock prezradil dátum natáčania Black Adama

Dwayne Johnson prezývaný The Rock sa v novej komiksovke od DC zhostí postavy Black Adama. Podľa herca sa snímka začne nakrúcať v júli budúceho roku.

Seriálový Hawkeye bude vyjde Disney na neuveriteľných 200 miliónov dolárov
Seriálový Hawkeye bude vyjde Disney na neuveriteľných 200 miliónov dolárov Zdroj: Universal Pictures

John Choo si vážne zranil koleno, natáčanie Cowboy Bepop sa odkladá

John Cho, ktorý hral napríklad vo vynikajúcej dráme Searching, si nedávno nešťastným spôsobom zranil koleno. K zraneniu herca malo prísť na natáčaní na Novom Zélande. Produkcia hraného seriálu Cowboy Bebop od Netflixu sa preto odkladá o zhruba 7 až 9 mesiacov. V počiatočnej fáze natáčania si mohol streamovací gigant dovoliť hlavnú hviezdu nahradiť, no vedenie sa rozhodlo, že na Johna počkajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia