Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 19:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The End of the F**king World pokračuje 2. sériou. V prvom traileri sledujeme Alyssu rok po údajnej smrti Jamesa

The End of the F**king World pokračuje 2. sériou. V prvom traileri sledujeme Alyssu rok po údajnej smrti Jamesa
FILMY A SERIÁLY THE END OF THE F**KING WORLD
Uložiť Uložené

The End of the F**king World sa v novembri dostane na Netflix.

Po dlhom čakaní sme sa dočkali prvých záberov z 2. série The End of the F**king World. Môžeme byť ale vlastne radi, že vôbec dorazil. Prvá séria je totiž založená na rovnomennom komikse. Miniséria spracovala jeho príbeh, avšak diváci sa dožadovali pokračovania. Zo seriálu sa stal okamžitý hit a chválili sme ho v našej recenzii aj my. A tak sa Netflix dohodol s tvorcami seriálu na druhej sérii. 

O deji toho veľa nevieme a ani sa nedozvieme. Seriál si bude chcieť udržať nejaké tajomstvá, a to je dobre. Stále nevieme, či je James po smrti, či ho vôbec trafili a čo sa dialo potom. Nikto sa neodváži tipnúť si, či si tvorcovia trúfnu na niečo veľmi prekvapivé. V prvých záberoch pre 2. sériu ale vidíme, že policajti skutočne Jamesa trafili. Či následkom zranení aj podľahol už trailer, samozrejme, neprezrádza, a tak si na toto zistenie počkáš do 5. novembra, kedy sa na Netflixe začnú objavovať jednotlivé epizódy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia