Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na čom bol závislý Leoš Mareš a prečo si Vladimir Putin myslel, že ho chce McGregor otráviť?

REFRESHER CONOR MCGREGOR FRESHNEWS REFRESHER+ VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sa dozvieš všetko aktuálne z posledných dní.

Conor McGregor v najnovšom rozhovore pre ruské médium zaspomínal na svoje prvé stretnutie s Vladimirom Putinom. Vtedy mu totiž daroval vôbec prvú fľašu svojej vlastnej značky whisky, dočkal sa však pohľadu na to, ako tekutinu testujú, či nie je otrávená. Samozrejme, ide o súčasť prezidentského protokolu, ktorá je v prípade podobných darov nevyhnutná. 

V najnovších Freshnews pre teba máme aj novinky z hudby, dozvieš sa napríklad, ako to vyzeralo na show Skeptu v Prahe a prečo predáva Hugo Toxxx svoj najnovší album za štvornásobne vyššiu cenu ako je bežné. 

Taktiež sme sa v rámci reportáže boli pozrieť na obrovskú udalosť elektronických športov s názvom For Games 2019, kde sme vyspovedali napríklad Leoša Mareša alebo Jirku Krále. Na záver si ešte môžeš vychutnať zopár exkluzívnych záberov z londýnskeho predstavenia nového projektu od Samsungu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia