Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 6:30
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ročné dievčatko vypadlo dedkovi z paluby lode a zomrelo. Muža obvinili zo zabitia z nedbanlivosti

NEWS DETI
Uložiť Uložené

Tragický prípad sa odohral ešte v lete.

V júli sme ste ťa informovali o tragickom prípade, ktorý sa udial počas plavby loďou. Len ročné dievčatko menom Chloe Wiegand sa vyšmyklo z rúk svojmu starému otcovi Sal Anellovi po tom, ako ju posadil na rímsu. Dieťa vypadlo asi z 50-metrovej výšky 11. poschodia lode na betónové mólo.

Hovorilo sa však aj o druhej verzii – dieťa vypadlo cez zábradlie, kde malo byť ochranné sklo. V dobe nešťastia bola loď zakotvená v prístave v Portoriku. „Jej starý otec si myslel, že sa na mieste nachádza sklo, ako všade inde, ale nebolo tam, a behom okamihu sa Chloe prepadla,“ povedal vtedy pre BBC právnik rodiny.

Odporúčané
10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 10 šokujúcich citátov z Kočnerovej Threemy: Smejú sa zo zavraždeného novinára a Robert Fico vraj pije 25. októbra 2019, 12:15

Na vine je podľa právnika rodiny prepravná spoločnosť Royal Carribean, pretože nenainštalovala sklo. Spoločnosť stále neposkytla kamerový záznam z nehody, aby bolo jasné, ako sa celý incident udial, píše CNN.

Prokurátori v obhajobe tvrdili, že sa starý otec dievčatka správal nedbanlivo a svoju vnučku vystavil nebezpečenstvu. Sudca San Juan našiel dôvod na zatknutie a uložil kauciu vo výške 80 000 dolárov. Predbežné vypočutie je naplánované na 20. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia