Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 8:28
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Najviac na Instagrame zarába Ronaldo, Kylie a Kendall Jenner sú ďaleko v závese. V TOP 10 je až 6 futbalistov

OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO INSTAGRAM LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Instagram ovládajú futbalisti, top 10 uzatvára Kardashianka.

Pred necelými dvomi týždňami sme ti priniesli informáciu, že futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo zarobil na Instagrame ohromný balík, a to 47 800 000 dolárov. Za jeden post pritom zinkasuje približne 1 000 000 dolárov. Len pre porovnanie, V Juventuse zarobí značne menej, a to 34 000 000 dolárov. Informáciu priniesla stránka Buzz Bingo.

Táto stránka sa pozrela aj na TOP 10 známych influencerov, ktorí zarábajú na obrázkovej sociálnej sieti najviac. O tom, že sa z futbalu stal jeden z najkomerčnejších športov na svete, svedčí aj fakt, že v prvej desiatke je až 6 futbalistov. Dvaja z nich už ale zavesili aktívnu kariéru na klinec, no stále sa pohybujú okolo športu, čím sa stávajú ideálnym partnerom pre spolupráce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner),

Portugalčan teda dostáva 47,8 miliónov dolárov. O približne polovicu menej na Instagrame zarobil Leo Messi, a to asi 23, 3 miliónov. Na tretie miesto sa svojimi zárobkami na spomínanej sociálnej sieti dostala Kendall Jenner (15,9). Hranicu 10 miliónov dolárov prekonal aj bývalý anglický reprezentant David Beckham.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Nasleduje Selena Gomez (8,0), Brazílčan Neymar, švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič (4,0), Kylie Jenner (3,8), brazílsky futbalový virtuóz na „dôchodku“ Ronaldinho a TOP 10 uzatvára kardashianka Khloe (1,2).

Pre zaujímavosť, najviac reklám má na Instagrame cestovateľka Tara Whiteman so 73 priznanými ads, druhá bola youtuberka Jackie Aina (50) a až na treťom mieste bol Ronaldo (49).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domov
Zdieľať
Diskusia