Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 17:27
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Počas ilegálnych pretekov ťa budú naháňať policajti, no ty sa nebojíš. Need for Speed Heat zverejnil trailer

TECH HRY
Uložiť Uložené

Si oddaným fanúšikom série NFS?

Pre fanúšikov áut je nový Need for Speed vždy tak trochu sviatok. Medzi arkádami má herná séria neodmysliteľné miesto a o pozornosť sa hlási nový diel, Need for Speed™ Heat. V ňom budeš závodiť vo dne aj v noci, každé preteky majú niečo do seba. 

Akonáhle zájde slnko, v ilegálnych pouličných závodoch pôjde o všetko. Bojuješ o reputáciu a lepšie súčiastky, no a aby toho nebolo málo, za chrbtom máš policajtov, ktorí ťa nechcú nechať ujsť. Chcú ťa obrať o všetko, čo máš.

Odporúčané
Modern Warfare sa vrátilo v plnej paráde. Nové Call of Duty má zábavnú kampaň a skvelý multiplayer (Recenzia) Modern Warfare sa vrátilo v plnej paráde. Nové Call of Duty má zábavnú kampaň a skvelý multiplayer (Recenzia) 29. októbra 2019, 14:59

„Pouličné pretky nepatria na verejné cesty,“ hovorí muž na obrazovke v traileri. Ak sa na takejto nelegálnej činnosti podieľaš, vyhráža sa, že ťa dostane. „Neujdeš,“ vraví. Ty sa mu ale vysmievaš a hovoríš, že toto je tvoj únik:

Počas ilegálnych pretekov ťa budú naháňať policajti, no ty sa nebojíš. Need for Speed Heat zverejnil launch trailer
Počas ilegálnych pretekov ťa budú naháňať policajti, no ty sa nebojíš. Need for Speed Heat zverejnil launch trailer Zdroj: YT/NFS

Mesto teda bude tvojím ihriskom a bude len na tebe, či si dostatočne dobrý, aby si zvládal víťaziť. Hru si momentálne môžeš predobjednať, na trh by sa mala dostať 8. novembra tento rok. Trailer vyzerá zaujímavo, uvidíme teda, či sa EA podarí vrátiť značku Need for Speed opäť na výslnie, teda tam, kam patrí.

Domov
Zdieľať
Diskusia