Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 11:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo keby som ti povedal, že som gej? Eminem údajne chystá projekt s raperom, ktorý je jeho zatiaľ posledným objavom

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je známe, čo vlastne máme možnosť počuť, všetko však nasvedčuje tomu, že by malo ísť o ukážku zo sľubovaného albumu.

Joyner Lucas sa intenzívnejšie zviditeľnil vďaka Eminemovi, ktorý mu dal následne priestor nielen v rámci kontroverzného albumu Kamikaze, kde veterán z Detroitu upratal celú novú scénu. Eminem zároveň Lucasa podpísal pod svoje vydavateľstvo, zatiaľ však sľubovaný album s názvom ADHD neprišiel 

Fanúšikovia sa však aktuálne dočkali nádeje v podobe krátkej ukážky spoločnej skladby týchto dvoch interpretov. Ide o 13-sekudový záznam, v ktorom padne len pár slov, téma tracku je však jednoznačná: „Čo by bolo, keby som bol gay?“ Obaja v rámci časti svojich textov túto frázu spomínajú a legendárny raper sa v tejto súvislosti sám seba pýta, či nie je pokrytec a nebojí sa čeliť pravde. 

Odporúčané
Eminema navštívili tajní agenti kvôli útočným textom proti Donaldovi Trumpovi. Pýtali sa ho na spojenie s teroristickými skupinami Eminema navštívili tajní agenti kvôli útočným textom proti Donaldovi Trumpovi. Pýtali sa ho na spojenie s teroristickými skupinami 25. októbra 2019, 10:14

Zatiaľ nie je isté, kedy by mohla uzrieť svetlo sveta aj plnohodnotná verzia skladby, pokojne to však môže byť už tento piatok. V súvislosti s Eminemom sme sa nedávno dozvedeli, že ho navštívili tajní agenti kvôli kritike smerom k Donaldovi Trumpovi, a tak nám ostáva len dúfať, že si problémy nespôsobí aj týmto textom.  V minulosti ho už za homofóbne vyjadrenia obvinil napríklad Tyler, The Creator, ktorého vraj Em za jeho orientáciu kritizoval. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia