Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s mi-store.sk
30. októbra 2019, 13:08
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

4 technologické novinky, ktoré ti nesmú chýbať

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Najnovšia verzia profesionálnej kolobežky či bezdrôtová nabíjačka pre tri zariadenia. Xiaomi ponúka dizajnové chuťovky.

Či už patríš k priekopníkom najnovších technológií alebo chceš zistiť, ako ďaleko zašli poprední výrobcovia elektroniky, novinky od čínskej značky Xiaomi by ťa nemali nechať chladným.

Značka už dávno neponúka len mobilné zariadenia, ale v jej portfóliu nájdeš kopec inteligentných gadgetov do domácnosti aj na cesty, ktoré neprestávajú udivovať výbavou za dostupnú cenu. Vybrali sme preto 4 novinky, ktoré sa objavili už aj na našom trhu.    

Nová verzia najpopulárnejšej kolobežky

Kráľovná kolobežiek prešla niekoľkými úpravami a teraz ti ponúka ešte lepší zážitok z jazdy.

Nová PRO verzia neprestáva pútať pozornosť svojim elegantným, minimalistickým a prenosným dizajnom. Ľahké telo kolobežky je vyrobené z leteckého hliníku a zložiť by ti ju nemalo trvať viac než 3 sekundy. 

Ako sa na elektrickej kolobežke od Xiaomi jazdí? Vďaka brzdnému systému KERS kolobežka ukladá energiu vznikajúcu pri brzdení a vracia ju späť do batérií, čím ti predĺži jazdu bez nabitia. Nové sú aj batérie, s ktorými na jedno nabitie vieš najazdiť až 45 kilometrov.

Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať
Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať Zdroj: Mi-Store.sk

V novej verzii neprehliadneš vstavaný displej na riadidlách, na ktorom nájdeš všetky potrebné informácie o svojej jazde, rýchlosti a prejdenej vzdialenosti.  Samozrejmosťou je prepojenie s aplikáciou Mi Home, kde je dostupných ešte  viac informácií a možné meniť nastavenie samotnej kolobežky.

 

Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať
Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať Zdroj: Mi-Store.sk

Elektrickú kolobežku Xiaomi Pro kúpiš na Mi-Store.sk za 544,90 €.

Inteligentná lampa ako dizajnová chuťovka

Lampa Xiaomi Mi LED je navrhnutá tak, aby pokryla svetlom celú plochu tvojho pracovného stola. Upúta ťa hneď na prvý pohľad minimalistickým dizajnom, za ktorý dostala prestížne ocenenie Red-dot award

Napriek jej jednoduchému vzhľadu v nej nájdeš zaujímavé funkcie. Medzi ne patrí nastavenie jasu a farebnej teploty otočením tlačidla priamo na lampe či  diaľkové ovládanie aplikácie pomocou mobilného telefónu aplikáciou Mi Home. Lampa ponúka 4 rôzne svetelné režimy podľa toho akú činnosť vykonávaš, od režimu čítania po režim určený pre prácu na PC a detský režim.

Si nadšenec technologických noviniek? Tu sú 4 produkty od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať
Si nadšenec technologických noviniek? Tu sú 4 produkty od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať Zdroj: Mi.com

Vďaka svojej popularite sa aj táto lampa dočkala  vylepšenej verzie 1S, v ktorej okrem už spomenutých funkcií nájdeš navyše ovládanie hlasom s asistentom Google, Amazon Alexou a Apple Homekitom. Hlasom môžeš tiež ovládať zapnutie a vypnutie svetla či zmenu teploty a jasu farby. Táto lampa oproti prvej generácii svieti silnejšie a ešte intenzívnejšie.  

Lampu Xiaomi Mi LED kúpiš na Mi-Store.sk za 32,90 €, jej vylepšenú verziu Mi LED Desk Lamp 1S za 44,90 €.


Powerbanka pre najnáročnejších

Akokoľvek kvalitnú batériu máš vo svojom najnovšom mobile či notebooku, nemal by si zabudnúť na spoľahlivú powerbanku. Nikdy nevieš, kedy ťa zachráni. Mi Powerbank 3 PRO patrí k tým najlepším na trhu.

Vďaka vylepšenej technológii nabíjania doplní stav batérie v tvojom mobile aj notebooku a zvládne pri tom ešte jedno zariadenie. Nájdeš na nej dva USB-A porty a jeden USB-C port. Použitie jediného USB-A portu ti umožní využívať nabíjanie tvojho zariadenia na úrovni Quick Charge 3 (18W), simultánne použitie oboch USB-A portov zabezpečí nabíjanie na úrovni 15W.

Ak často cestuješ, je pre teba ideálnou voľbou. Powerbanka od Xiaomi totiž spĺňa kritériá medzinárodných leteckých noriem, preto je bezpečná na prepravu v lietadle. Keď ju vyšťavíš, dokážeš ju opätovne nabiť späť už za 4,5 hodiny. Poteší aj konštrukcia, ktorá síce vyzerá robustne, no je o to pohodlnejšia pri držaní v ruke. 

Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať
Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať Zdroj: Mi-Store

Powerbank Mi 3 PRO kúpiš na Mi-Store.sk za 44,90 €.

Žiarovka do smart domácnosti

Prepojenie žiarovky Mi-Led s wifi, aby si ju mohol ovládať na diaľku, môže niekomu znieť futuristicky, no ak ti záleží na spotrebe a pohodlnom ovládaní, takáto žiarovka by mala byť samozrejmosťou. 

Diaľkové ovládanie zabezpečuje aplikácia Xiaomi Mi Home App. Vďaka nej môžeš využiť funkcie, ako je nastavenie času, ovládanie viacerých skupín svetiel či režim východu slnka. Žiarovka sa tiež dokáže pripojiť k ďalším inteligentným zariadeniam prostredníctvom aplikácie Mi Home App.

Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať
Si nadšenec technologických noviniek? Tu je 5 produktov od Xiaomi, ktoré ti nesmú chýbať Zdroj: Mi-Store.sk

Navyše, žiarovka spolupracuje s Asistentom Google, Amazon Alexou a Apple Homekitom, preto môžeš použiť svoj hlas na zapnutie/vypnutie svetla, zmenu teploty a jasu farby. V dvojbalení nájdeš klasickú bielu, ale aj farebnú žiarovku.

Dvojbalenie žiarovky Mi Led kúpiš na Mi-store.sk za 39,90 €

Ako vidíš, Xiaomi neprestáva zásobovať trh inováciami. Pre ešte viac zariadení navštív Mi-Store.sk.
Domov
Zdieľať
Diskusia