Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 19:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C rapuje z rómskej osady, z jaskyne, z kostola aj z Vysokých Tatier. Sleduj ukážky všetkých skladieb aj s krátkymi videoklipmi

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Hlava Comebackgangu dnes spúšťa predpredaj svojho tretieho sólového albumu.

Tak ako Pil C sľúbil, dnes oficiálne spúšťa predpredaj svojho tretieho sólového albumu s názvom 2086. Záujem o zakúpenie nosiča bol tak veľký, že na niekoľko desiatok minút fanúšikovia zhodili stránku predajcu, teraz je však už fyzický projekt dostupný a ľudia ho pri zakúpení v predpredaji dostanú aj s podpisom. 

Prečo nebolo možné objednať si Pil Cho album v sľúbenom čase?

Na vine sú servery Ruka Hore, ktoré nezvládli nával približne 2-tisíc ľudí ešte pred tým, ako bol oficiálne spustený predpredaj. Fanúšikom bolo sľúbené, že prvých 100 z nich dostane aj špeciálny darček, čo ich, pochopiteľne, motivovalo aj k tomu, aby boli v čase od 19:00 pripravení zakúpiť si CD. Servery sa podarilo rozhýbať až po 19:50 a Pil C svoju nervozitu dal najavo aj v rámci instagramových príbehov. V súčasnej dobe už všetko funguje tak, ako má. 

Dočkali sme sa aj sprievodnej kompilácie, v rámci ktorej zaznejú ukážky všetkých 14 skladieb. Dozvieš sa, akí hostia budú figurovať na konkrétnych trackoch a niektorí sa v rámci sprievodného vizuálu predstavia aj osobne. 14 krátkych klipov vznikalo na rôznych miestach naprieč Slovenskom počas celého uplynulého týždňa a keďže je ich autorom dvojica Mystika Produkt, bolo jasné, že si nevybrali len lokality, kde to mal Pil C úplne jednoduché. 

Rapuje v rómskej osade, z jaskyne ale aj vo Vysokých Tatrách a na golfovom ihrisku. Zároveň napĺňa slová o tom, že sa dočkáme temného albumu, ktorý má však veľmi špecifický náboj energie, a tak bude bez pochýb fungovať aj naživo. 

Odporúčané
Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 29. augusta 2019, 13:10
Domov
Zdieľať
Diskusia