Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2019, 13:39
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Nové AirPods s potláčaním ruchov okolia by mali prísť vo viacerých farbách

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Otázkou zostáva, kedy ich firma zaradí do predaja.

Už pred pár týždňami sme ťa informovali, že Apple pravdepodobne chystá nástupcu svojich veľmi populárnych True Wireless slúchadiel AirPods.

Mali by zmeniť svoj tvar, no hlavne konečne ponúknuť aktívne potláčanie hlukov z okolia, teda funkciu noise-cancelling

Odporúčané
Apple chystá vylepšené slúchadlá AirPods. Majú dostať noise-cancelling Apple chystá vylepšené slúchadlá AirPods. Majú dostať noise-cancelling 4. októbra 2019, 12:22

Macrumors sa teraz pridáva so správou, podľa ktorej by mali takéto "AirPods Pro" prísť až v ôsmich farbách, vrátane šedej Space Gray, striebornej, zlatej a zelenej Midnight Green, ktoré poznáme z tohtoročných iPhonov 11 Pro. 

Ich cena by mala podľa čínskeho zdroja poskočiť až na 260 dolárov, čo je v prepočte 235 eur.

Potvrdzujú sa tiež predchádzajúce informácie o noise-cancellingu a vodeodolnosti, hoci informácia o až 8 farebných verziách sa zdá byť trochu pritiahnutá za vlasy. Zverejnený render ukazuje iba štyri "najistejšie" farby.  

Otázkou samozrejme zostáva, kedy Apple tieto nové slúchadlá ukáže. V októbri novinári očakávali ešte jednu veľkú keynote, kde sa mal objaviť aj 16-palcový MacBook Pro, no po ňom, aj po tlačovke samotnej, sa zatiaľ zľahla zem. 

Logiku by však dávalo, aby oba očakávané produkty ešte stihli predvianočný trh a pokiaľ by to neočakávané problémy nedovolili, istotou je aspoň začiatok budúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia