Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2019, 10:39
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

V Londýne otvorili oficiálny obchod Pokémon Centre. V rade sa čaká viac než 5 hodín

TECH LONDÝN POKÉMON
Uložiť Uložené

A to aj tyždeň po otvorení. Kým sa dostaneš dnu, tovar už môže byť vypredaný.

V Londýne otvorili oficiálny Pokémon Centre, ktorý je, ako názov napovedá, plný plyšákov, tričiek, plagátov a hier s tématikou populárnych kreslených postavičiek vytvorených Satoshi Tajirim v roku 1995. 

Videohry s Pokémonmi sa stali druhou najpredávanejšou hernou sériou v histórii a seriál s vyše 1 000 epizódami sa vysielal v 169 krajinách sveta vrátane Slovenska a Českej republiky, ide teda pochopiteľne o veľký hit. 

Odporúčané
Deduško hráva Pokémon Go pomocou 11 mobilov pripevnených na bicykel. Denne pri hre strávi občas aj 20 hodín Deduško hráva Pokémon Go pomocou 11 mobilov pripevnených na bicykel. Denne pri hre strávi občas aj 20 hodín 9. augusta 2018, 15:33

Doslova trhákom je však aj londýnsky obchodVideogameschronicle totiž informuje, že aj po vyše týždni od otvorenia sa dnu len tak nedostaneš. Čakanie vonku má trvať minimálne päť hodín.

Čakanie v typickom daždivom počasí ti však teoreticky vôbec nemusí pomôcť, tie najobľúbenejšie predmety totiž z regálov často zmiznú už doobeda. Vtedy, alebo vo väčšine prípadov najneskôr o 14:00, je už zakázaný aj vstup do dlhého radu na ulici. 

"Na dračku" vraj idú najmä plyšáky, ekologické fľaše na vodu a odznaky s britskou a Pikachu tématikou.

Ošiaľ je o to väčší, že obchod má byť otvorený len do 15. novembra 2019. Potom z Londýna opäť zmizne. V tento deň tiež vychádza dvojica nových hier Pokémon Sword a Pokémon Shield pre Nintendo Switch. V obchode sa však ich demo dá hrať už dnes. 

Domov
Zdieľať
Diskusia