Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2019, 18:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor: Z raperov sa stali modelky (Rozhovor)

HUDBA
Uložiť Uložené

Ektor nám porozprával o svojej tvorbe, CBD biznise, ale aj o tom, či už vie uvariť dokonalý vývar.

Ektor dáva rozhovory len veľmi výnimočne, a tak sme veľmi radi, že po rokoch máme možnosť vyspovedať ho práve my. Od toho zatiaľ posledného uplynulo veľa času, stihol vydať dva hudobné projekty a rozbehnúť aj vlastný biznis s CBD, a tak sa v nasledujúcich viac ako 40 minutách dozvieš, ako všetky jeho nápady vznikali a aké príbehy sa spájajú s ich vznikom. 

Dozvieš sa, ako prebiehala Ektorova spolupráca s Yzomandiasom a prečo si ho vlastne vybral aj napriek tomu, že ich hudobný prienik bol doteraz minimálny. Porozprávali sme sa o tom, ako pražský raper vníma mladých raperov a či má vyhliadnuté talenty, ktoré stoja za reč. Prezradil, ako vníma súčasné beefy, okrem toho sme sa však dostali aj ku uvoľnenejším témam. 

Náš moderátor sa rozhodol overiť zopár výrokov Ektora z dávnejších čias, dostali sme sa dokonca aj k momentom, keď ešte nebol raper a domácemu vývaru. Viac sa však už dozvieš v samotnom rozhovore.

Odporúčané
Ektor číta komentáre pod svojimi klipmi: Prečo rapuje o 5-tisícovkách a v stripkluboch rozhadzuje stokorunáčky? (Interhejty) Ektor číta komentáre pod svojimi klipmi: Prečo rapuje o 5-tisícovkách a v stripkluboch rozhadzuje stokorunáčky? (Interhejty) 22. februára 2019, 8:49
Domov
Zdieľať
Diskusia