Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Coca-Cola
27. októbra 2019, 17:43
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Kedy si Miro Jaroš nájde poctivú prácu? Joe Trendy si uťahuje z jeho tvorby vo svojej show

REFRESHER COCA-COLA MIRO JAROŠ
Uložiť Uložené

Joe Trendy show je späť s ďalšou sériou. Začíname Mirom Jarošom, tešiť sa môžeš aj na diel s Momou a Strapom.

Joe Trendy Show dostáva ďalšiu sériu, v ktorej sa opäť predstavia po boku stand-up komika známi hostia. Tí pozvanie prijali aj napriek tomu, že už mali možnosť vidieť predošlé diely, v ktorých Joe Trendy naozaj nikoho nešetril. Nechýba ani notoricky známa scéna, zlatý tank, dve plechovky Coca Coly – obľúbeného nápoja hostiteľa, dve kreslá a koberec. Na ten, samozrejme, hosť nárok nemá.  

Miro Jaroš sa na rozdiel od mnohých prechádzajúcich hostí počas celého dielu nedočkal ani jedného milého slova a skoro všetky otázky smerovali na to, prečo sa pesničkár pre deti nevenuje radšej serióznej práci. Bývalý priateľ Rihanny nezabudol ani na to, že bol Miro Jaroš v SuperStar a pripomenul aj jeho spoluprácu s Dominikou Mirgovou.

V najbližších týždňoch sa môžeš tešiť aj na ďalšie diely, keďže už Joe na svojich sociálnych sieťach uverejnil fotku s youtuberkou Momou a raperom Strapom. 

Odporúčané
Ego označil Joe Trendyho rap za najhorší, aký kedy počul Ego označil Joe Trendyho rap za najhorší, aký kedy počul 15. apríla 2019, 18:06
Domov
Zdieľať
Diskusia