Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2019, 21:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey nepotrebuje alkohol, drogy, zbrane ani značkové oblečenie, aby bol deťom za príklad. Stačí mu pravda

HUDBA SAMEY
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip zo Sameyovho druhého sólového projektu s názvom XYZ.

Samey sa dnes pripomína s novým videoklipom ku svojmu druhému sólovému albumu. Tentokrát spoločne s Glebom vydávajú vizuálne spracovanie skladby s názvom „!“ a podobne ako ostatní členovia Haha Crew, aj Samey stavil v tomto prípade na režiséra Jana Stracha. Ten sa preslávil najmä ako tvorca klipov pre chalanov z Milion Plus, dnes už však spolupracuje aj so svetovými umelcami. 

Natáčanie prebiehalo v starom paneláku a máme možnosť vidieť, ako Samey najprv vyhadzuje peniaze z balkóna, aby reflekoval, že ich nepovažuje za dôležité a následne s Glebom rapujú vo výťahu. Odkazujú tak aj na tradičné korene ulice, ktoré sú zo znenia hudobnej produkcie od Nuriho zrejmé. 

Košický raper aktuálne obieha Česko a Slovensko na turné a zatiaľ sa mu darí kluby vypredávať. Jednej jeho zastávky sme sa zúčastnili aj my a ty už tento týždeň uvidíš, ako to na jeho XYZ Tour vlastne vyzerá. Dozvieš sa aj čosi viac o albume, keďže nám odpovedal na zopár otázok. Zatiaľ si môžeš čakanie skrátiť novým klipom. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46
Domov
Zdieľať
Diskusia