Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2019, 19:49
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Vyšlo Call of Duty: Modern Warfare. Hráča má postaviť pred ťažké morálne rozhodnutia

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Nový diel je už dostupný pre PC, Xbox One aj Playstation 4.

Infinity Ward a Activision vydali už šestnásty diel jednej z najpopulárnejších počítačových hier. Call of Duty: Modern Warfare je od 25. októbra dostupné na PC, Xbox One aj PlayStation 4.

Dej sa opäť, ako je pre sub-sériu Modern Warfare zvykom, odohráva v súčasnosti a je zameraný na maximálnu realistickosť z pohľadu riešených udalostí a konfliktov. Hráč bude musieť čeliť viacerým ťažkým morálnym rozhodnutiam a na záver každej misie bude hodnotený aj na základe toho, či svojím počínaním zranil nevinných civilistov alebo nie. 

Šéf vývoja gameplayu v misiách Jacob Minkoff, dokonca, pre PCGamesN priznal, že príbeh niektorých beta-testerov rozplakal. Redaktori zas spomínajú, že videli útržky z misií pokrývajúcich teroristický útok v Londýne aj občiansku vojnu v Sýrii. 

Odporúčané
Vyskúšali sme Call of Duty: Mobile, na iOS alebo Android si ho môžeš zadarmo stiahnuť aj ty Vyskúšali sme Call of Duty: Mobile, na iOS alebo Android si ho môžeš zadarmo stiahnuť aj ty 1. októbra 2019, 12:10

Call of Duty bolo v minulosti kritizované za prílišnú lineárnosť a "naskriptovanosť", no teraz by vraj úrovne malo byť možné riešiť viacerými spôsobmi. 

Vyšlo Call of Duty: Moder Warfare. Hráča má postaviť pred ťažké morálne rozhodnutia
Vyšlo Call of Duty: Moder Warfare. Hráča má postaviť pred ťažké morálne rozhodnutia Zdroj: Callofduty.com

Multiplayer prináša niekoľko noviniek a aj kooperačný režim až pre 4 hráčov naraz, no ten by mal byť počas prvého roka dostupný exkluzívne len pre hráčov na PS4.  

Domov
Zdieľať
Diskusia