Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2019, 18:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Slovensko prichádza svetoznámy komik Louis C.K., na predstavenie sa s telefónom nedostaneš

REFRESHER
Uložiť Uložené

V prípade, že budeš používať počas predstavenia telefón, vyhodia ťa.

Louis C.K. vystúpi 30. novembra v Bratislave a hneď dvakrát, kvôli obrovskému záujmu divákov. Jeho show sa bude konať v priestoroch divadla Istropolis, kde návštevníkom predvedie stand-up comedy číslo svetových rozmerov. Organizátor však na oficiálnej udalosti varuje účastníkov, keďže podujatie sprevádzajú prísne podmienky účasti, na aké nie je väčšina z nás zvyknutá. 

Odporúčané
Ján Gordulič: Dobrý komik zarobí aj 4 000 eur. Na začiatku sme boli otrasní, dnes sme na vyššej úrovni ako Česi (Rozhovor) Ján Gordulič: Dobrý komik zarobí aj 4 000 eur. Na začiatku sme boli otrasní, dnes sme na vyššej úrovni ako Česi (Rozhovor) 14. októbra 2019, 16:51

Keďže všetky vtipy komika podliehajú autorským právam, ich šírenie na videozázname je povolené len na overených kanáloch a s jeho povolením. Na tejto udalosti bude úplne zakázané používať smartfóny, smart hodiny, fotoaparáty alebo akékoľvek iné zariadenia, ktoré dokážu zhotovovať záznam.

Pri vstupe budú všetky elektronické zariadenia umiestnené do špeciálnych obalov a ak ich budeš chcieť predsa len použiť, musíš ísť na vyhradené miesto. V prípade porušenia pravidiel budú návštevníci eskortovaní mimo sály, informujú organizátori.

Lístky na druhú show, ktorá sa bude konať od 18:30 veľmi rýchlo ubúdajú, a tak bude potrebné kúpiť si ich v predpredaji čo najskôr, ak sa budeš chcieť na legendu stand upu pozrieť naživo. 

Späť
Zdieľať
Diskusia