Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 15:36
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Ruský vojak sa na základni psychicky zrútil, začal strieľať na svojich kolegov. Ôsmich zabil a dvoch zranil

NEWS OZBROJENÉ SILY SLOVENSKEJ REPUBLIKY SMRŤ
Uložiť Uložené

Psychické problémy vraj nesúvisia s prácou.

Na vojenskej základni v Rusku začal jeden z vojakov strieľať po svojich kolegoch, pričom ôsmich z nich zabil. Strelec sa vraj psychicky zrútil, informuje news.sky. Jeho psychické problémy však nemajú súvisieť s prácou vojaka, ale s jeho osobným životom, hovorí ruské ministerstvo obrany.


Ďalších dvoch kolegov pri incidente zranil, zranenia však neohrozujú ich životy. Streľba sa odohrala na vojenskej základni v ruskom meste Gornyj na Ďalekom východe v Zabajkalskom kraji.

Odporúčané
Slovenská armáda nacvičovala vojenskú prehliadku na 75. výročie SNP. Sleduj, akú techniku si vojaci pripravili Slovenská armáda nacvičovala vojenskú prehliadku na 75. výročie SNP. Sleduj, akú techniku si vojaci pripravili 28. augusta 2019, 9:48


Podobné incidenty neboli v Rusku v 90. rokoch ničím neobvyklým, pretože sa vojakom neustále znižoval plat a vo vojsku vládla nízka morálka. Avšak časom sa podmienky zlepšili a už dlhšie sa nič podobné nestalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia