Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 14:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž sa údajne udusil v Tesle Model S, jeho rodina žaluje výrobcu. Polícia ho nemohla vyslobodiť, lebo sa nevysunuli kľučky

TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Elektromobily Tesla sú podľa rodiny dizajnované tak, že sú nevysvetliteľne nebezpečné.

Ešte vo februári zahynul po nešťastnej nehode v elektromobile Tesla Model S muž, ktorého rodina spoločnosť teraz žaluje. Myslí si totiž, že keby bolo možné kľučkou otvoriť dvere auta ako v prípade klasického vozidla, s veľkou pravdepodobnosťou by Omar Awan prežil.

Odporúčané
Tesla bude mať zvukový systém, ktorý bude upozorňovať chodcov pri nižších rýchlostiach. Takto bude znieť Tesla bude mať zvukový systém, ktorý bude upozorňovať chodcov pri nižších rýchlostiach. Takto bude znieť 13. septembra 2019, 10:52

Jeho auto po náraze do stromu začalo horieť a právnici tvrdia, že po samotnej zrážke muž naďalej žil, informuje Business Insider. Údajne ho mali usmrtiť až výpary, ktorých sa nadýchal, keď sa nevedel dostať von. 

Okamžite k nemu prišli aj policajti, tí mu však pomôcť nedokázali, pretože kľučky sú dizajnované špecifickým spôsobom a vysunú sa len v prípade, keď je v blízkosti vodič s kľúčom. V prípade tejto kolízie znemožnili okolitým osobám Awana vyslobodiť.  Zatiaľ nie je jasné, čo výrobcovi elektromobilov hrozí a aká je jeho reakcia na túto nešťastnú udalosť zo začiatku roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia