Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 9:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dve raperky a plejáda českých interpretov. Pil C zverejňuje tracklist aj názov tretieho sólového albumu

HUDBA LUISA PIL C
Uložiť Uložené

Už v pondelok si budeš môcť Pil Cho tretí sólový album aj predobjednať.

Vydanie Pil Cho tretieho sólového albumu je už na spadnutie. Pred pár dňami na svoj instagramový profil pridal fotografiu s rukou písaným tracklistom, z ktorého nám síce bolo jasné, že projekt dostáva finálne kontúry, zároveň sa fanúšikovia právom mohli obávať, že to ešte nemá definitívne usporiadané. Dnes už vieme, že je všetko na dobrej ceste, keďže sme sa dočkali zverejnenia oficiálneho tracklistu. 

Odporúčané
Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 29. augusta 2019, 13:10

Dozvedáme sa, že album s názvom 2086 bude mať 14 skladieb a hneď niekoľko hostí. Výrazne viac priestoru dostávajú českí interpreti – nechýba Ektor, Smack, Dollar Prync či Annet X. Samozrejme, chýbať nemôžu ani súčasní členovia Comebackgangu Marko Damian a Luisa. Z fotky zadnej strany obalu fyzického nosiča vyplýva, že sa Pil C zameral aj na zopár menej známych mien, čo platí aj v prípade producentov. 

Ak v súčasnosti sleduješ jeho sociálne siete, tak už asi vieš, že trávi čas v okolí Popradu, kde pracuje na vzniku ďalšieho videoklipu. 28. októbra sa dočkáme spustenia predpredaja a pár dní na to by mohli uzrieť svetlo sveta aj ukážky všetkých skladieb. Pochopiteľne, ešte stále čakáme aj na odhalenie coveru. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Domov
Zdieľať
Diskusia