Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 8:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez má síce zlomené srdce, aj napriek tomu žiari a tancuje. Rozchod prirovnáva k vyhnutiu sa výstrelu zo zbrane

HUDBA SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Popová speváčka vydáva ďalšiu sólovú skladbu, ktorá je prirodzeným pokračovaním rozlúčkového love songu.

 

Selena Gomez vydáva po rozchodovom love songu hneď ďalšiu skladbu, ktorá je síce pre fanúšikov podstatne menej kontroverzná, zároveň je prirodzeným pokračovaním, kde opisuje tú pozitívnejšiu časť pokazeného vzťahu. Ide o tanečnú vec s názvom Look At Her Now, o ktorej už aj samotná autorka v rámci živého vysielania na Instagrame povedala, že jej cieľom je povzbudiť poslucháčov, aby boli k sebe milší, nech sa už deje čokoľvek.

Aspoň si tak majú možnosť jej sledovatelia odpočinúť po strese, ktorý im spôsobila v predchádzajúcich dňoch, keď zaplavovali sociálne siete konšpiráciami o Justinovi Bieberovi. Do celej situácie sa pravdepodobne nechtiac zapojila aj manželka bývalého priateľa Seleny, ktorá na svoj profil pridala, ako počúva pesničku s názvom „Zabijem ťa.“ Ľudia si tak mysleli, že ide o žiarlivú reakciu smerom k Selene, ktorá opisuje nepodarený vzťah s Bieberom. 

Selena v skutočnosti len uvoľňuje negatívne emócie, ktoré sa v nej v posledných rokoch nazbierali a spôsobili jej depresie a úzkosti. Aj o tých nedávno verejne rozprávala a konštatovala, že jej pomohla terapia a intenzívne rozhovory s odborníkmi. 

Odporúčané
Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“. Fanúšikovia si myslia, že je venovaný Selene Gomez Manželka Justina Biebera pridala odkaz „Zabijem ťa“. Fanúšikovia si myslia, že je venovaný Selene Gomez 24. októbra 2019, 11:38
Domov
Zdieľať
Diskusia