Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 22:26
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž vošiel do obchodu a sexoval s plyšovým Olafom z rozprávky Frozen. Zatkla ho polícia

NEWS USA
Uložiť Uložené

Chytili ho, ako si to rozdáva s plyšovou hračkou.

V utorok sa stalo na Floride niečo, čo zrejme nemá obdobu. 20-ročný Cody Meader vošiel do obchodu, zobral do ruky plyšového Olafa z rozprávky Frozen a začal s ním sexovať, informuje The Smoking Gun s odvolaním sa na tamojšiu políciu.

Odporúčané
Muž vlastným telom chránil svoju milenku pred zúrivou manželkou, ktorá ich spolu prichytila. Okoloidúci všetko zachytili na video Muž vlastným telom chránil svoju milenku pred zúrivou manželkou, ktorá ich spolu prichytila. Okoloidúci všetko zachytili na video 24. októbra 2019, 15:18

Policajti tvrdia, že do hračky dokonca vyvrcholil. Následne ju vrátil do regálu. Potom si vybral ďalšiu plyšovú obeť, pre zmenu to bol jednorožec. Aj s touto hračkou mal sex.

Polícia ho, samozrejme, zatkla a obvinila z trestného činu. Meader pripustil, že „robil hlúposti“. Plyšové hračky, s ktorými mal 20-ročný muž sex, boli z obchodu odstránené a zničené.

Muž vošiel do obchodu a sexoval s plyšovým Olafom z rozprávky Frozen. Zatkla ho polícia
Zdroj: Pinellas County Sheriff's Office
Domov
Zdieľať
Diskusia