Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 19:01
Čas čítania 0:00
Vl Mi

13-ročné deti na brannom cvičení užívali omamnú látku, zasiahla bratislavská polícia. Peniaze mali od rodičov, ale na knihy

NEWS DETI DROGY
Uložiť Uložené

Polícia nešpecifikovala omamnú látku.

Bratislavskí policajti upozornili na prípad 13-ročných detí, ktoré si počas branného cvičenia na Kuchajde odskočili na miesto, kde ich nebude vidieť. Polícia ich však našla, mladík a dve slečny podľa nej užívali omamnú látku. Policajti upozorňujú rodičov, aby svojim deťom venovali dostatok pozornosti. 

Odporúčané
Muž vlastným telom chránil svoju milenku pred zúrivou manželkou, ktorá ich spolu prichytila. Okoloidúci všetko zachytili na video Muž vlastným telom chránil svoju milenku pred zúrivou manželkou, ktorá ich spolu prichytila. Okoloidúci všetko zachytili na video 24. októbra 2019, 15:18

Mladý muž si zaobstaral omamnú látku vďaka peniazom od rodičov, ktoré pôvodne dostal na knihy. Policajti prípad naďalej vyšetrujú„Upozorňujeme rodičov, že sú zodpovední za svoje maloleté deti a mladistvých, ktorí nedovŕšili vek 18 rokov. Odporúčame im, aby sa o nich intenzívne zaujímali a nebagatelizovali ich problémy,“ doplnili policajti.

Rodinám s problémovými deťmi odporúčajú, aby sa obrátili na sociálnych pracovníkov Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny a pedagogocko-psycholigickú poradňu. „Ozrejmenie trestno-právnej zodpovednosti u mladistvých zabezpečuje formou prednášok polícia,“ uzavrela polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia