Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 17:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez sa definitívne lúči s Justinom Bieberom. Ďakuje mu, že ju spravil silnejšou, videoklip natočila na iPhone 11 Pro

HUDBA SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Netrvalo dlho a fanúšikovia vypátrali význam slov populárnej speváčky, ktorá len nedávno prehovorila o svojom boji s depresiami.

Selena Gomez sa v uplynulých mesiacoch tvorbe novej hudby príliš nevenovala a nedávno ozrejmila aj dôvod. Intenzívne totiž pracovala na zlepšení svojho duševného stavu, keďže bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami. Aktuálne však hudobné mlčanie prelomila novinkou Lose You To Love Me, ktorá okamžite pobláznila fanúšikov. Ide totiž o melancholickú záležitosť o láske, z ktorej je zároveň cítiť, že ide o veľmi osobnú výpoveď. 

Všetky referencie zároveň nasvedčujú, že je text pesničky venovaný Justinovi Bieberovi, ktorý je dlhodobo považovaný za jej najväčšiu lásku z minulých rokov. Neskôr síce ešte chodila aj s The Weekndom, na základe slov, ktoré použila, sedí opis podstatne viac na Biebera. 

„Set fire to my purpose and I let it burn / You got off in the hurtin’ when I wasn’t yours.“
...
„In two months you replaced us like it was easy / Made me think I deserved it in the thick of healing.“

Keď Selena Gomez opisuje, že sa jej bývalej polovičke podarilo dať zmysel jej životu, odkazuje na Bieberov album s názvom Purpose, následne priamo tvrdí, že trvalo dva mesiace, kým ju nahradil súčasnou manželkou Hailey Baldwin. Speváčka však zanecháva vo výsledku v skladbe pozitívny odkaz a konštatuje, že ju všetky udalosti z minulosti spravili silnejšou ženou. 

Technologicky zameraných fanúšikov Seleny Gomez určite zaujme aj skutočnosť, že sprievodný čiernobiely vizuál bol natočený na najnovší iPhone 11 Pro, a tak je aj svetová hviezda dôkazom, že dnes už človek nepotrebuje techniku za milióny, aby odprezentoval svoju tvorbu. 

Odporúčané
Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami Selena Gomez odhaľuje strašidelné momenty svojho života. Bojovala s úzkosťou, depresiou a psychickými problémami 29. septembra 2019, 21:40
Domov
Zdieľať
Diskusia