Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 17:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo odkazuje STEIN27 svojim nezadaným fanynkám?

HUDBA REFRESHER+
Uložiť Uložené

V rámci série Refresher Backstage sme tentokrát zavítali do pražského klubu Roxy, kde sa predstavili interpreti pracujúci pod Mike Roft.

video

Séria Refresher Backstage pokračuje – tentokrát sme sa boli pozrieť v pražskom klube Roxy na to, čo predviedli členovia brnenského Mike Roft v rámci dôležitej zastávky spoločného turné. V preplnenom klube sa nám podarilo zmapovať samotnú atmosféru, zároveň sme sa už tradične pozreli aj na miesto, kde sa chalani na vystúpenie pripravovali. 

Calin, Stein27 a niektorí ďalší nám prezradili čosi viac zo zákulisia, opýtali sme sa ich taktiež aj otázky, ktoré, pravdepodobne nečakali. Vyspovedali sme aj návštevníkov, ktorí odhalili, na koho sa v rámci koncertov najviac tešili.

Viac už ale uvidíš v samotnom videu. Nezabúdaj, že turné chalanov z Mike Roft ešte zďaleka nekončí a všetky ďalšie zastávky môžeš kontrolovať na oficiálnej stránke

Odporúčané
Čo počúva Yaksha alebo Calin? Jägermeister pripravil Spotify playlist, kde zistíš, čo majú najradšej Čo počúva Yaksha alebo Calin? Jägermeister pripravil Spotify playlist, kde zistíš, čo majú najradšej 21. októbra 2019, 14:41
Domov
Zdieľať
Diskusia