Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 13:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Scarlett Johannson dostane za Black Widow po 10 rokov rovnakú výplatu ako jej mužskí kolegovia. Kedy sa bude film odohrávať?

Scarlett Johannson dostane za Black Widow po 10 rokov rovnakú výplatu ako jej mužskí kolegovia. Kedy sa bude film odohrávať?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Black Widow dorazí do kín 1. mája 2020.

Scarlett Johansson hrá Black Widow už od Iron Mana 2. Ten sa natáčal v roku 2009, zatiaľ čo jej posledná úloha v MCU sa natáčala tento rok. Reč je, samozrejme, o sólovke Black Widow. Až doteraz sa však musela Scar Jo uspokojiť s oveľa nižšou výplatou, než akú dostávali jej hereckí (mužskí) kolegovia. Vzhľadom na jej zvýšenú popularitu, súčasné dianie v Hollywoode a fakt, že sa stane hlavnou postavou svojho filmu, je prirodzené, že ju Marvel konečne posadí za rovnaký stôl.

Herečka by mala za rolu zinkasovať 15 miliónov dolárov, čo je na rovnakej úrovni, ako v prípade Chrisa Evansa či Chrisa Hemswortha. Nie je potvrdené, či ide o jej poslednú účasť v univerze, no keďže Black Widow v Endgame zomrela, môžeme s tým rátať. Rovnako ako Downey, ani ona by sa už do budúcich projektov nemala angažovať (hovorí sa však, že Downey prepožičia hlas AI v seriáli na Disney+ a taktiež, že sa objaví v cameo role v tejto sólovke).

Záležať bude zrejme na tržbách. Nie je vylúčené, že by tvorcovia dokázali vymyslieť ešte jeden príbeh zasadený do bližšej budúcnosti, alebo práve naopak, do vzdialenejšej minulosti.

Nebudeme však predbiehať. Čo sa týka toho naplánovaného na máj 2020, vieme, že sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Zistíme tak, čo Nat robila ako vyvrheľka. Možno sa stretneme aj s Hawkeyom, a to rovno v dvoch časových rovinách. Ak sa neukáže medzi udalosťami Civil War – Infinity War, zrejme sa na neho môžeme tešiť v linke zasahujúcej ešte viac do minulosti.

Natasha nebola celý čas s Capom. Istý čas sa oddelila od všetkých, aby mohla čeliť svojej minulosti. Nakoniec, aj Tony jej na konci Civil War pripomenul, že teraz po nej pôjdu. My sme až doteraz netušili, o čom to hovorí, no tento film nám to vysvetlí. Natasha totiž vyšla von so svojou identitou (ako aj s identitami ďalších hrdinov) a stala sa celosvetovo hľadanou osobou, na ktorú si robilo zálusk viacero ľudí. 

Natáčalo sa okrem iného aj v Budapešti. Je teda možné, že uvidíme, čo sa v nej teda stalo, keď tam bola na akcii s Hawkeyom. Pokojne to ale môže byť súčasťou úplne inej dejovej linky, aj keď, to by bola veľká náhoda. 

Scarlett Johannson dostane za Black Widow po 10 rokov rovnakú výplatu ako jej mužskí kolegovia. Kedy sa bude film odohrávať?

Okrem Scarlettky na plátne uvidíme aj hercov, ako: Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, O-T Fagbenle či Ray Winstone. Momentálne nevieme, kto bude hrať koho. Špekuluje sa, že Rachel Weisz bude novým Taskmasterom. Je však možné, že sa objaví hlavne vo flashbackoch a scénach z minulosti. Taskmaster je žoldnier a v komiksoch patrí k najlepším bojovníkom najmä vďaka fotografickým reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať.

Natashinou sokyňou a starou známou bude postava hraná Florence Pugh, s ktorou vo filme zažijú aj niekoľko bitiek. Prítomná bude aj naháňačka v uliciach či na motorkách. Volá sa Yelena Belova. V komiksoch bola v poradí druhou ženou, ktorá prevzala prezývku Black Widow.

Harbourova postava bude akýmsi ruským Captainom America. Volá sa Alexei Shostakov (takže áno, je to fakt veľká náhoda) a jeho alter ego je Red Guardian. V komiksoch išlo o špičkového pilota, ženatého s Natashou Romanovou. KGB ich však rozdelilo, Alexeiovi zakázalo styk s minulým životom a Natashi povedali, že Alexei zomrel pri nehode. Z neho spravili špeciálneho agenta Red Guardiana, z nej zase špičkovú špiónku Black Widow. Nat si chcela uctiť pamiatku svojho manžela, a tak sa rozhodla ísť v jeho šľapajách. 

Scarlett Johannson dostane za Black Widow po 10 rokov rovnakú výplatu ako jej mužskí kolegovia. Kedy sa bude film odohrávať?

Black Widow dorazí do kín 1. mája 2020. Režíruje Cate Shortlan (Lore, Berlin Syndrome), za scenárom stoja Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby)

PS: Johannson sa vyjadrila aj k romantickej linke Natashi a Brucea načtrtnutej v Age of Ultron. Fakt, že sa v nej nepokračovalo, nazvala ako rozhodnutím pre vyššie dobro. V tom čase by to nefungovalo a neboli si súdení, pričom ich od seba odtrhli mnohé dejové linky. Po návrate Brucea na Zem navyše nebol čas sa s Natashou vôbec rozprávať. 

Avšak, následne mali času habadej. Prečo to ale filmári ignorovali úplne a nedokázali im dať priestor ani v 3-hodinovom Endgame, to už vedia len oni sami. Pravdepodobne sa rozhodli, že by to nefungovalo, a tak to celé ignorovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia