Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 11:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Netflix má v pláne bojovať proti používateľom, ktorí zdieľajú heslá k účtom so svojimi kamarátmi

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Všetci tí, ktorí používajú na sledovanie Netflixu účty svojich kamarátov, majú problém.

Veľa užívateľov streamovacej služby Netflix pravdepodobne v súčasnosti využíva skutočnosť, že stačí mať prihlasovacie meno a heslo od kamaráta v prípade, že si chceš pozrieť film alebo seriál bez toho, aby si musel zaplatiť. The Mirror aktuálne informuje o slovách predstaviteľov spoločnosti, ktorí majú v pláne monitorovať aktivitu ľudí, ktorí si zdieľajú prihlasovacie údaje a v dohľadnej dobe sa môžeme dočkať aj konkrétnych aktivít proti takému konaniu. 

Odporúčané
Netflix ponúka nadpriemerné platy, tvrdí Ester, ktorá v ňom pracuje. Občas je celý deň v kine, môže hrať aj komparz (Rozhovor) Netflix ponúka nadpriemerné platy, tvrdí Ester, ktorá v ňom pracuje. Občas je celý deň v kine, môže hrať aj komparz (Rozhovor) 28. septembra 2019, 11:38

Informácia sa na verejnosť dostáva krátko po tom, čo firma Synamedia prestavila novú technológiu. Tá dokáže vďaka umelej inteligencii sledovať zdieľanie účtov a ich následnú aktivitu. „Zdieľanie prihlasovacích údajov sa stalo príliš nákladným na to, aby sme ho ignorovali,“ prezradil šéf produktového oddelenia spoločnosti Synamedia.

Zatiaľ nie je jasné, kedy by mohlo byť riešenie implementované, podľa všetkého však chcú nájsť jeho tvorcova spôsob, akým pristúpiť k užívateľom zodpovednejšie a zároveň ich neodstrašiť natoľko, aby prestali streamovacie platformy ako Netflix sledovať. Technológia sa aktuálne dostáva do testovacej fázy. 

Netflix prednedávnom predstavil aj českú verziu a zároveň zverejnil zoznam najsledovanejších filmov a seriálov, vďaka čomu môžeš dobehnúť všetko, čo v súčasnosti trenduje a zároveň si sa tomu zatiaľ vyhýbal. 

Odporúčané
Mužské trendy z londýnskeho fashion weeku Mužské trendy z londýnskeho fashion weeku 14. januára 2014, 11:43
Domov
Zdieľať
Diskusia