Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 6:56
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Vyše 70-ročnej babke dcéra kúpila iPhone. Nabrala vďaka nemu svaly a inšpiruje ľudí aj na Instagrame

NEWS CVIČENIE INSTAGRAM
Uložiť Uložené

V zdravom tele zdravý duch, povedala si Joan a začala na sebe makať.

Vek je len číslo a Joan MacDonald je toho príkladom. Začala na sebe makať a dnes vyzerá fit a skvele. Nebolo to tak dávno, keď sa jej cvičiť vôbec nechcelo. Za všetko vďačí iPhonu a aplikáciám, ktoré mala k dispozícii. Tie ju nakopli a dnes inšpiruje ostatných.

Čo je tvoja výhovorka? „Musíte veriť, že sa môžete zmeniť. Pretože naozaj môžete,“ napísala 73-ročná Joan na svojom Instagrame, kde ju sleduje vyše 80-tisíc ľudí. Jej premena sa začala pred dvomi rokmi, keď vážila takmer 90 kilogramov. Teraz má okolo 60 a stále na sebe pracuje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joan MacDonald (@trainwithjoan),

Pomohla jej dcéra. Kúpila jej iPhone a nainštalovala aplikácie, ktoré jej mali pomôcť premôcť sa. Prichystala jej plán stravovania, a ten ju nakopol. Dnes pravidelne chodí do fitka a nevynecháva ani ,,leg day." Práve naopak, za svoj výkon sa vôbec nemusí hanbiť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joan MacDonald (@trainwithjoan),

„Nikdy si nehovor, že je to príliš ťažké, že si príliš stará, že je príliš neskoro. Výzvy prijmi a ver vo vyššiu silu,“ píše na Instagrame. Na sociálnych sieťach vrátane Youtube pravidelne pridáva príspevky, ktoré mieri predovšetkým na staršiu generáciu. Chce im ukázať, že fit môžeš byť v akomkoľvek veku. Najčastejšie sa jej ľudia pýtajú, ako vlastne začala. Jej rada je veľmi jednoduchá – veriť sám sebe.

Odporúčané
Influencerka zdieľala nahú fotku aby oznámila tehotenstvo, Instagram jej zmazal účet. Teraz sa bojí o svoju budúcnosť a živobytie Influencerka zdieľala nahú fotku aby oznámila tehotenstvo, Instagram jej zmazal účet. Teraz sa bojí o svoju budúcnosť a živobytie 17. septembra 2019, 14:22
Domov
Zdieľať
Diskusia