Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 18:27
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ukázal Trump prostredník astronautke? Tá ho priamo z vesmíru opravila, on si následne upravil ofinku stredným prstom

NEWS DONALD TRUMP USA
Uložiť Uložené

Už to urobil po štvrtýkrát, média to nazvali „sneaky middle finger“.

Už sme si tak nejak zvykli, že Donald Trump spraví minimálne jeden trapas za týždeň. Občas ti tieto perličky sprostredkujeme, napríklad keď chcel kúpiť Grónsko. Ikonickým sa stal napríklad aj pohľad Grety Thunberg na amerického prezidenta, či jeho návrh, aby sa hurikány odstraňovali atómovými bombami.

Odporúčané
Biely dom opäť perlil, Trumpov tlmočník nazval talianskeho prezidenta „Mozzarellou“ Biely dom opäť perlil, Trumpov tlmočník nazval talianskeho prezidenta „Mozzarellou“ 17. októbra 2019, 16:13

V piatok prezident Trump z Bieleho domu telefonoval priamo do vesmíru. Chcel vyzdvihnúť prácu astronautiek a skutočnosť, že boli v otvorenom vesmíre. „A toto je prvýkrát, čo je žena vo vesmíre mimo vesmírnej stanice,“ povedal. Bola tú hlúposť, lebo v minulosti už ženy boli mimo stanice počas pobytu vo vesmíre. Teraz to bolo prvýkrát, čo boli „von“ dve naraz.

„Ako prvé by sme chceli povedať, že si nechceme privlastniť zásluhy, ktoré nám nepatria. Pred nami bolo viacero ženských „space walkers“. Toto je prvýkrát, čo boli vo vesmíre dve ženy súčasne,“ povedala astronautka Jessica Meir priamo z vesmíru.

V telefonáte ďalej pokračovala a prítomní v Bielom dome ju počúvali. V jeden moment si zrazu potreboval americký prezident napraviť ofinku, urobil to po tom, čo ho astronautka opravila.  Nestalo sa to prvýkrát, Trump si prostredníkom napravil vlasy už štvrtý raz. Nevedno, prečo si na toto gesto prezident nedáva pozor, keď si to už média neraz všimli. Jedine že by to robil naschvál, no to už musí vedieť on.

Domov
Zdieľať
Diskusia