Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 8:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pred rokmi ju týral, dnes promuje jeho hudbu. Rihanne hrá v pozadí najnovšieho videa skladba Chrisa Browna a fanúšikovia šalejú

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Len nedávno čelil spevák kritike za nemiestny komentár, teraz mu speváčka pozornosť opätovala.

Keď pred približne dekádou obleteli svet fotografie fyzicky týranej Rihanny, pravdepodobne nikto nepredpokladal, že sa dočkáme momentu, keď speváčka venuje pozornosť svojmu bývalému priateľovi.

Odporúčané
Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky 22. septembra 2019, 14:02

Chris Brown dokonca v tom čase skončil vo väzení a vyviazol s 5-ročnou podmienkou, 1400 hodinami verejnoprospešných prác a zničenou kariérou. Rádiá aj poslucháči totiž jeho tvorbu bojkotovali. 

Dnes je všetko inak, Chris Brown píše nemiestne komentáre pod fotky krásky z Barbadosu a ona mu pozornosť opätuje. V najnovšom videu zo série promo materiálov k niektorým produktom jej vlastnej značky kozmetiky totiž v pozadí hrá jedna zo skladieb človeka, ktorý jej pred rokmi fyzicky ubližoval. 

Odporúčané
Rihanna pobláznila internet sériou videí, na ktorých predvádza svoje prednosti Rihanna pobláznila internet sériou videí, na ktorých predvádza svoje prednosti 19. októbra 2019, 20:28

Pochopiteľne, fanúšikov táto skutočnosť okamžite znepokojila. Prosia Rihannu, aby video odstránila a pridala verziu bez zvuku. Nadávajú Chrisovi Brownovi, ktorý ešte situáciu okorenil komentárom pod videom, kde pridal emoji srdiečka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Domov
Zdieľať
Diskusia