Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2019, 8:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Uvidíme niekedy vystrihnuté a bonusové scény z Jokera? Režisér potvrdil ich existenciu

Uvidíme niekedy vystrihnuté a bonusové scény z Jokera? Režisér potvrdil ich existenciu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak ti verzia z kina nestačila, určite ťa zaujme skutočnosť, že existujú doposiaľ nevidené scény.

Dočkáme sa niekedy predĺženej verzie s Jokerom? Režisér Todd Phillips na danú otázku odpovedal portálu Collider viac než jasne. „Neznášam za*rané predĺžené verzie. Nenávidím odstránené scény,“ prehlásil Phillips.

Sú vymazané z určitého dôvodu. Film, ktorý existuje, je presne tým filmom, akým chcem aby bol, a nikdy nebudem ukazovať odstránenú scénu,“ dodal. Stále však ide „iba“ o názor režiséra snímky. Čo tým myslíme?

Odporúčané
Kytica ruží na nových adidas Originals Superstar Kytica ruží na nových adidas Originals Superstar 13. januára 2014, 14:33

Pokiaľ s ním štúdio Warner Bros. Pictures nepodpísalo špecifický druh zmluvy, ktorý by Phillipsovi povoloval rozhodovať o tom, či budú uverejnené aj nepoužité scény, tak má jednoducho smolu. Režisér si ďalej počas rozhovoru zaspomínal na moment, kedy sme privítali Jokera.

Po vystúpení na pódium mal Joaquin Phoenix zakaždým reagovať úplne odlišne. Daný záber podľa Phillipsa nakrúcali približne na 13 spôsobov. Sám Phillips si preto nebol skutočne istý, či nenechal medzi nezverejnenými zábermi scénu, ktorá sa mala dostať do filmu.

Odporúčané
Muž trpiaci rovnakou poruchou smiechu ako Joker prehovoril, ako sa s ňou žije. Chváli aj výkon Joaquina Phoenixa Muž trpiaci rovnakou poruchou smiechu ako Joker prehovoril, ako sa s ňou žije. Chváli aj výkon Joaquina Phoenixa 17. októbra 2019, 20:53
Domov
Zdieľať
Diskusia