Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 19:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru

Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Talentovaný režisér sa postavil proti akýmkoľvek úpravám.

Najnovší film Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode mal v Číne premiérovať 25. októbra tohto roku. Premiéra sa ale nakoniec konať nebude, píše filmový portál Collider. Oficiálneho vysvetlenia sme sa však nedočkali. Isté je iba to, že Tarantino na filme odmietol robiť akékoľvek dodatočné úpravy.

Pripomeňme si, že napríklad voči zobrazeniu Bruca Leeho ostro vystupovala najmä jeho dcéra Shannon. „Už by mohol zavrieť hubu. To by bolo super. Alebo by sa mohol ospravedlniť a povedať niečo v tom zmysle, že môjho otca nepoznal. Alebo, že jeho postavu iba prispôsobil pre svoj film,prehlásila.

Odporúčané
Air Jordan Bred 1 v predaji už zajtra Air Jordan Bred 1 v predaji už zajtra 27. decembra 2013, 17:14

Pri jeho minulej snímke Django Unchained sa Čína sťažovala na zobrazenie nahoty a brutálnych scén, a tak Tarantino odsúhlasil niekoľko úprav. V tomto prípade si však jednoducho povedal, že to isté rozhodnutie už znova nespraví, a diváci z Činy či z akejkoľvek inej časti sveta budú musieť jeho dielo prijať také, aké ho stvoril.

V prípade novinky Vtedy v Hollywoode má podľa Collideru Tarantino hlavné slovo, a preto s jeho voľbou nemohlo pohnúť ani samotné štúdio Sony. Vedenie firmy ale určite zamrzí, že týmto spôsobom prídu z čínskeho trhu o potenciálne obrovský tok financií.

Odporúčané
Nádherné sklenené sochy smrtiacich vírusov Nádherné sklenené sochy smrtiacich vírusov 24. decembra 2013, 3:02
Domov
Zdieľať
Diskusia